Lázár Jánosunk megjegyzése szerint sajna eltűnt 410 millió forint és a jelek szerint már bottal üthetik a nyomát.

„Quaestor mánia”

Ők is tudják, hogy hol van a pénz jó helyen.
Ők is tudják, hogy hol van a pénz jó helyen.

Természeten az MSZP okozta katasztrófa következményekén aposztrofálta az eseményt és kijelentette, hogy minden azért van, mert az MSZP öt évben határozta meg a brókerházak ellenőrzését és egyébként is.
Valami azonban itt nekem újfent nem stimmel. Mi az, hogy öt évenként? Előbb nem lehet? Pisztolyt fogtak a Fidesz fejéhez és azt mondták, ha előbb merik ellenőrizni, meghúzzák a ravaszt?
Én úgy gondolom, hogy az MSZP azt mondta, hogy ötévente kötelező ellenőrizni a „brókersuhancokat”, tehát nyugodt lelkiismerettel megtehette volna már országlásának akár második évében a Fidesz, az összes létező brókerháznál, de nem tette. Vajon miért nem tette?
Ugye milyen nagy hangon nyomták 2010-ben a sódert a fiúk, hogy már nincs a szekrényben egy csontváz sem? Nos, volt. Ráadásul egy mamutnyi csontváz.
Itt természetesen eszemben sem sincs arra gondolni, hogy az átadás-átvételnél összehajoltak, de talán rá kellene nézni, hogy az elmúlt öt évben, az állam bácsin kívül, még kik forgatták a pénzüket, mondjuk a felső politikai szinten pártonként és pártemberenként.
Arold Péter

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .