A Jobbik feljelentést tesz

Nem ismeretlenek számunkra azok a rágalmak, amelyek a mai Népszabadságban jelentek meg – közölte az Alfahírrel Kulcsár Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője. A debreceni Jobbik kapcsán állítólagos botrányokról írt pénteki számában a Népszabadság.

„Egy korábbi önkormányzati képviselő – aki ellen már több feljelentés is született a közelmúltban – sértettségből vezérelve folyamatosan támadja a Jobbik helyi prominenseit.
Ahogy korábban, úgy ezután sem vagyunk hajlandóak mások magánéletével foglalkozni, így az ominózus hangfelvételt sem szeretnénk kommentálni. Annyi azonban kijelenthető: a debreceni Jobbiknak semmi köze nincs a hangfelvétel készítéséhez, továbbá a felvételen sem hallható debreceni jobbikos. Az pedig, hogy tényként állítják be, hogy politikusaink ezt a felvételt egy tagtársunkkal szembeni zsarolásra használják, büntetőjogi kategóriába sorolandó. A Népszabadság cikkének többi „tényközlése” sem állja meg a helyét, hiszen a bíróság távolról sem azt állapította meg önkormányzati képviselőnkről, amit az újságíró állít.
Ezért a sajtó helyreigazításon túl feljelentést is teszünk a cikk írójával szemben, és a későbbiekben mindenki ellen jogi lépéseket foganatosítunk, akik tényként állítják be ezeket a légből kapott hazugságokat.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .