Kardos József Orbán bukni fog

Éles kritika Orbánnal szemben a saját oldaláról. Bukni fog

Kardos József a Fidesz egyik alapító tagja, aki már nincs sem a kormány, sem a politika közelében, élesen bírálta Orbán Viktort egy videó bejelentkezésében.

Ön és közveszélyesnek bélyegezte Orbán Viktor egy volt párttársa. Orbán bukni fog, új alkotmány kell. Soha ennyi kárt még nem okozott országának egy kormány – mondta a videójában a volt Fidesz tag és alapító.

Szikratávíró Szórakoztató közéleti magazin

 • A Magyar Orvosi Kamara nem fogadja el Pintér Sándor béremelési javaslatát
  by szikrataviro on 2022.06.17. at 12:46

  Csaknem ötórás zárt körű állománygyűlést tartott csütörtökön Pintér Sándor belügyminiszter, aki az egészségüggyel kapcsolatos terveit is ismertette. Elhangzott itt, hogy az orvosi bérek jövő évben esedékes további 10 százalékos emelését az intézményvezetők fogják szétosztani teljesítményarányosan. Erre reagálva a Magyar Orvosi Kamara (MOK) közleményt adott ki, melyben megjegyzik: Pintér Sándor miniszter A A Magyar Orvosi Kamara nem fogadja el Pintér Sándor béremelési javaslatát bejegyzés először Szikratávíró-én jelent meg.

 • Néhány kérdés, amire jó lenne tudni a választ
  by Arold Péter on 2022.06.17. at 12:27

  Néhány kérdés, amire jó lenne tudni a választ. Vajon tavaly miért nem fogadta el az orosz vakcinát az Európai Unió? Vajon volt-e akkor a döntésükben egy olyan mozgatórugó, hogy idén háborúzni fog Európa is ellenük? Ukrajna 2021 februárjában megtiltotta, hogy az orosz vakcina felhasználásra kerüljön. “Ukrajnában ismét gyorsult a koronavírus-fertőzés A Néhány kérdés, amire jó lenne tudni a választ bejegyzés először Szikratávíró-én jelent meg.

 • Kissinger: Ukrajnának területet kellene átengednie Oroszországnak
  by Arold Péter on 2022.05.24. at 18:18

  Ukrajnának területet kellene átengednie Oroszországnak a háború befejezéséhez – szorgalmazta Henry Kissinger egykori amerikai külügyminiszter a davosi Világgazdasági Fórumon.     A The Washington Post című amerikai lap keddi beszámolója szerint Kissinger azzal érvelt, hogy az Egyesült Államoknak és a nyugati országoknak nem szabadna Oroszország szégyenteljes vereségére törekedniük Ukrajnában, mert ez súlyosbíthatja A Kissinger: Ukrajnának területet kellene átengednie Oroszországnak bejegyzés először Szikratávíró-én jelent meg.

Vélemény?