Kardos József Orbán bukni fog

Éles kritika Orbánnal szemben a saját oldaláról. Bukni fog

Kardos József a Fidesz egyik alapító tagja, aki már nincs sem a kormány, sem a politika közelében, élesen bírálta Orbán Viktort egy videó bejelentkezésében.

Ön és közveszélyesnek bélyegezte Orbán Viktor egy volt párttársa. Orbán bukni fog, új alkotmány kell. Soha ennyi kárt még nem okozott országának egy kormány – mondta a videójában a volt Fidesz tag és alapító.

[Fancy_Facebook_Comments]

Szikratávíró A pokol kapujában

 • “Átverősó”
  by szikrataviro on 2022.10.27. at 17:30

  Péter Arold Gondolom Te is kaptál már vad idegen férfi, vagy nőtől email üzenetet, amiben rengeteg pénz megszerzésének a lehetőségét ajánlják fel. A mostani levél, egy G-mail-es címről érkezett, egy egyszerű “Szia” üzenettel, amire én “természetesen” válaszoltam egy “Akár” vissza üzenettel. Láss csodát, másnap egy “komoly” levelet kaptam Dr. Roslyn A “Átverősó” bejegyzés először Szikratávíró-én jelent meg.

 • Európa utolsó nagy esküvője
  by szikrataviro on 2022.10.21. at 17:16

  IV. Károly király és Zita királyné példás házasélete mindössze 11 évig tartott. 1911. október 21-én került sor „Európa utolsó nagy esküvőjére”: ekkor tartották Habsburg‑Lotharingiai Károly és Bourbon-Pármai Zita, a leendő magyar királyi pár menyegzőjét. Hogyan érkezett az esküvőre Ferenc József császár, mit ajándékozott az ifjú párnak Ferenc Ferdinánd trónörökös és A Európa utolsó nagy esküvője bejegyzés először Szikratávíró-én jelent meg.

 • Egy-egy tankerületi igazgató 1,5 millió forintnyi jutalmat kap
  by szikrataviro on 2022.10.20. at 14:58

  Miközben a pedagógusok a bérük miatt sztrájkolna, a tankerületi vezetők brutális emeléseket kapnak. A tankerületek több pénzt fordítottak a 2605 tankerületi hivatalnok jutalmazására, mint a több mint 106 ezer iskolai közalkalmazottéra – írja a telex.hu Egy-egy tankerületi igazgató a vizsgált időszakban átlagosan több mint 1,5 millió forintnyi jutalmat kapott. A A Egy-egy tankerületi igazgató 1,5 millió forintnyi jutalmat kap bejegyzés először Szikratávíró-én jelent meg.

Vélemény?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments