Volner Párt

Karácsony Gergely főpolgármester eladósítaná Magyarországot azzal, hogy igényelné az Európai Unió helyreállítási alapjának kölcsönként felvehető 3384 milliárd forintos részét – jelentette ki a Volner Párt elnöke csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

Ezzel a főpolgármester több mint 85 százalékra növelné a GDP-arányos államadósságot, ami az ország rosszabb hitelbesorolását, az államot terhelő kamatok emelkedését okozná, egyben többletadóterheket róna minden állampolgárra – közölte Volner János.
    Ráadásul a pénz nagy részét nem az unió által megkövetelt digitális átállásra, hanem „populista intézkedésekre” költené – tette hozzá.

Szponzorált tartalom

MR3.HU APEV Média Az APEV Média portálrendszere

  • Hadházy Ákos – Orbán és a sitt biznisz
    on 2024.04.18. at 09:24

    Hadházy Ákos Ismerjék meg Mátét (dr. Mürkl)! Ő az, aki az Orbán család sóderbányáját intézi Győr környékén. Azt a bányát, aminek megnyitása után hirtelen ellehetetlenült a konkurrens bányák működése egy-egy frissen kirakott útjelző tábla miatt. A képek tanulsága, illetve a cégnyilvántartás és a hozzám eljutott információk szerint Mürkl doktor már A Hadházy Ákos – Orbán és a sitt biznisz bejegyzés először MR3.HU APEV Média-én jelent meg.


    A politikus, független parlamenti képviselő úgy vélekedett, hogy Karácsony Gergely „Gyurcsány Ferenc DK-elnök kottájából játszik”, amikor – Gyurcsány Ferenchez hasonlóan – el akarja adósítani az országot.
    Ráadásul a „főnök asszonynak”, Dobrev Klárának a programját követné. Ugyanis Dobrev Klára „ingyen gázt, ingyen villanyt, ingyen vizet” ígér, és egyszeri 150 ezer forintos juttatást a nyugdíjasoknak. Vagyis így akarja megvásárolni a nyugdíjasok szavazatait – fűzte hozzá.
    A Volner Párt elítéli Karácsony Gergely államadósság-növelési kísérletét. Az állam kasszájával ugyanis felelősen kell bánni, és nem lehet a pénztárból mindent populista célokra elkölteni – mondta Volner János.


[Fancy_Facebook_Comments]

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .