Eszemfaszommegáll


Gondolkodó ember
Nem volt elég a budaörsi polgármester szexvideói a magyarnak, most egy a napokban létrehozott WP blog ismeretlen tulaja hozta rá a frászt a Fideszre.  Magát az ördög ügyvédjének titulált szerző – aki a bejegyzései szerint valóban  ügyvéd Borkai Zsolt volt olimpikon, jelen időben Győr polgármestere Horvátországi kiruccanásait vette videóra, illetve kapta lencsevégre.
Blogjában kitér Győr első emberének szántóföldi üzleteire, telekvásárlásaira és társul szegődteti hozzá Rákosfalvy urat is, aki szoros barátságot tart fent Győr első emberével.  Szép történet. Amennyiben igaz. Addig olvassátok, míg nincs törölve.
 
Az RTL klub híradásában kikockázta a felvételeket, de annak színeiből és struktúrájából látható, hogy a leközölt felvételek a blogból származnak.
 

 
Mondjuk azon sem csodálkoznék, ha a Fidesz így teszi félre Borkai urat, hiszen a blogban az is szerepel, hogy Orbán neheztel rá az Olimpiai szereplés miatt. Na, majd meglátjuk.
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .