Ronald J. Tromf

Álmot láttam

Mondom én

Engem már régen nem a végeredmény érdekel. Olvastad, megírtam. Engem az nyugtalanít, ahogy odáig eljutottak. Bár a közmondás mondja. A győzelemért mindent. És a győztes hatalommal bír. ÉS vissza is élhet vele. Na! ttt ez történt.

Most a civileket nyírja ki, hiszen tudja, hogy az ő civiljei végezték ki az akkori balos kormányt. Lásd be. A másik oldal is rendelkezik civilekkel. Akár Soros, akár nem. Orbán célja, megsemmisíteni a rá legnagyobb leváltó erővel rendelkező civil szerveződéseket. Itt addig fog tüntetni az a szervezett tömeg, míg a polgár meg nem unja a folyamatos útlezárásokat, mire a kormány keményebb eszközökhöz nyúl amire a külföldi nyugat felfigyel, A Fidesz-t kizárják a Néppártból, vagy miből, aztán a lé nem érkezik az EU-tól, és szétszéled a banda. De! Ha Viktor szervezete már nem bírja a stresszt, és nyugalomba vonul – jó esetben – megkezdődik a koncért való küzdelem. És oda az álom.

Oda Viktor álma, hogy Európát ő mentse meg az iszlám térhódítástól. De a történelem mint mindig, most is újrajátssza a múltat. Európa bukik. Csak a V4-ek maradnak talpon és egy véres hamun fog újra felépülni Árpád apánk, és István király álma. Egy egységes magyar-lengyel-cseh és szlovák birodalom. Jönnek a vajdaságiak, erdélyiek, jönnek a osztrák sógorok. És lesz egy nagy-nagy nemzetállam, mely Ungarisztán néven – hiszen mi keletről jöttünk – fog szembeszállni a dekadens nyugattal. És ez így fog menni 1000 évenként. De lehet, hogy az Iszlámiával? Mert addigra ott már az lesz. És akkor Kelet fog harcolni Kelet ellen.

Szólj hozzá! De valami értelmeset. Amivel nem sérted meg a másikat. Csak itt engedélyezett a hozzászólás, mert a hülye EU hülye GDPR törvénye miatt nem fogunk büntetést fizetni. Köszönjük.

Comments are closed.