DK, Párt hírek

DK: A Magyar Idők hazudik

A Magyar Idők ma reggeli száma szerint az MSZP és a DK különalkut kötött a budapesti 18 egyéni választókerületről. Állításuk szerint Gyurcsány Ferenc, Kunhalmi Ágnes, Molnár Zsolt és Molnár Gyula az elmúlt időben titkos tárgyalásokat folytattak, és öt, névtelenséget kérő szocialista politikus által hitelesnek minősített dokumentumban rögzítették a titkos megállapodás részleteit.

Ezzel szemben az igazság az, hogy a Demokratikus Koalíció elnöke soha egyetlen alkalommal sem folytatott megbeszéléseket, tárgyalásokat a fent nevezett szocialista politikusok bármelyikével vagy bármely más szocialista politikusokkal budapesti választókerületekről. Mi több, nem csak budapesti, hanem egyetlen egy más választókerület két párt közötti felosztásáról sem. Határozottan állítjuk, hogy a Magyar Idők hazudik. Tekintettel arra, hogy ilyen tárgyalás és megállapodás nem volt, ha létezik a Magyar Idők által hivatkozott dokumentum, az hamis.

Megerősítjük, hogy a Demokratikus Koalíció abban érdekelt, hogy a demokratikus ellenzéki pártok közös tárgyalásain, együttes szándékkal hozzuk létre azt a megállapodást, amelynek eredményeként a lehető legszélesebb kör bevonásával, valamennyi egyéni választókerületben egy egyéni képviselőjelölt induljon az Orbán önkényét képviselő jelölttel szemben.

Molnár Csaba
Ügyvezető alelnök
DK

Szólj hozzá! De valami értelmeset. Amivel nem sérted meg a másikat. Csak itt engedélyezett a hozzászólás, mert a hülye EU hülye GDPR törvénye miatt nem fogunk büntetést fizetni. Köszönjük.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

3 × 5 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..