Dúró Dóra minden jobbikos tisztségéről lemond, ha Vona leszámol radikális alelnökeivel

Novák Előd selyemzsinórja
Novák Előd selyemzsinórja

Megküldte a selyemzsinórt Vona Gábor a Jobbik radikális alelnökeinek, miután a párt vezetője a mai elnökségi ülésen bejelentette, a következő, nyári tisztújításon vétózni fogja Novák Előd, Apáti István és Szávay István újrázását, így azután már nem lesznek tagjai a Jobbik elnökségének. Vona terveit már délelőtt megírtuk, cikkünkben azt is egyértelműsítettük, az alelnökök kirúgása miatt akár két táborra is szakadhat a Jobbik. Utóbbit támasztja alá azon mostani értesülésünk, miszerint Dúró Dóra, a párt parlamenti frakcióvezető-helyettese, a parlament kulturális bizottságának elnöke ma levelet írt Vona Gábornak, amelyben azt írja, ha a párt elnöke nem gondolja meg magát, akkor a képviselői mandátuma kivételével minden jobbikos tisztségéről lemond. A PestiSrácok.hu-nak Apáti István is megszólalt, aki nyomatékosította, bár tudja a végeredményt, de elindul az alelnöki posztért. “Jobb meghalni farkasként, mint kutyaként élni” – szögezte le Apáti

Folytatás itt


Erre mondom én. Dúró Dóra, Előd felesége. Ez a tette logikus. De az, hogy minden posztjáról lemond, kivéve a mandátumáról, azt sejteti, hogy lére szüksége van. Egy kutya.

Vona kormányozni akar, ezért természetesen komoly tisztogatásokba kezdett. Ezt megmondta előre. Legalább akkora formátum pártjában, mint Orbán a sajátjában. Nem is említve a valamikori közös platformot. Messze a legerősebb párt a kerál után, de nem „Európa patent”

Magyarország Marine Le Pen-je. Kormányozni akarunk? Akkor vissza kell fogni az agarakat. Ez a kutyás fotóival kezdődött. Most már csak arra vagyok kíváncsi, meddig megy el.

A. P.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .