Az arcátlan fideszes polgármester azt hiszi, övé a köztulajdon

Sajátjaként rendelkezik a köztulajdon fölött Csepel fideszes polgármestere. Borbély Lénárd csak tavaly ősszel lett a XXI. kerület vezetője, de máris rutinosan gyakorolja a fideszes jogfelfogás esszenciáját: a törvények alatt és a törvények fölött állók éles kettéválasztását.
Sajnálatos, hogy édesapja halála kapcsán sem volt képes önmérsékletre a polgármester úr.
Borbély Lénárd apukája idén augusztus 2-án elhalálozott. Ezt követően a csepeli polgármesteri hivatalra és a csepeli vagyonkezelőre is kitűzték a gyászlobogót. Tudni kell: a papa soha nem dolgozott az önkormányzatnál. Csepeli olvasónk felhívta a polgármesteri titkárságot, hogy megkérdezze, miért van kint a fekete zászló. A válasz az volt: a polgármester úr apjának halála miatt.

Olvasónk fotója (nyugatifeny.blog.hu)

Információink szerint a halotti tort a csepeli ifjúsági táborban tartották, a személyzetet a tábor munkatársai adták. A vendéglátás szintén az önkormányzat rendezésében történt. A terem nem légkondicionált, ezért a vagyonkezelővel ideiglenesen mobilklímákat szereltettek a helyiségbe.
Borbély Lénárd polgármesteri fizetéséből nyilván futotta volna rá, hogy ne köz javait használva szervezze meg édesapja halotti torát. De a probléma a fideszes fejekben van: ezeknél az embereknél a köz- és a magántulajdon nem különül el.
Csak a nagyságrend változik, de az elv ugyanaz: ami a közé, az az enyém, de ami az enyém, ahhoz a köznek semmi köze. Magasabb szinteken komplett iparágakat nyúlnak le, alacsonyabb szinteken csak a köztulajdont használják magáncélokra. Ki mihez fér hozzá…
Borbély Lénárdot egyébként idén január 25-én részeg vezetésért kapcsolták le a rendőrök. A polgármester két hétig hallgatott az ügyről, csak azután vallotta be az esetet, hogy az Index rákérdezett nála. Borbély a kihágást közelebbről nem részletezett magánéleti problémákkal indokolta. Ez nyilván vigasztalta volna az érintetteket, ha az ittas polgármester közúti balesetet okoz.
Öröm látni, hogy Németh „rezsi” Szilárd után ismét méltó vezetőt választott magának Csepel…
Forrás: nyugatifeny.blog.hu

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .