A kommunizmus legsötétebb időszakát idéző profilozást és megfigyelést folytat a Fidesz

A kommunizmus legsötétebb időszakát idéző profilozást és megfigyelést folytat a Fidesz – mondta Márki-Zay Péter hétfőn Hódmezővásárhelyen, ahol bemutatta azt az anyagot, amelyet személye elleni lejáratásra használtak volna fel a kampányban.

 
Az anyagot a Fidesztől kapta meg a Demokratikus Koalíció vezetése, ők adták azt át Márki-Zay Péternek.
„Ezt az anyagot a Demokratikus Koalícióval való egyeztetésen kaptam meg személyesen egy héttel ezelőtt, a „bizalom jegyében”. A Demokratikus Koalíció vezetői ezt az anyagot a Fidesztől kapták meg Dobrev Klára kampányához. Ezek lejárató anyagok személyem ellen. Két dolog látszik ebből: az egyik, hogy a Fidesz ezzel is igyekezett beavatkozni az előválasztásba, és az is, hogy milyen módszerekkel figyelnek meg embereket” – mondta Márki-Zay Péter a hétfői sajtótájékoztatóján.
Ez a dosszié egy újabb példája annak, hogy milyen pártállami, a kommunizmus legsötétebb időszakát idéző profilozást és megfigyelést végez az ellenzékkel szemben a Fidesz.
Együtt fogunk dolgozni azon, hogy hazánk egy demokratikus európai jogállam legyen, ahol nem lehet ilyen módszerekkel politikát művelni – hangsúlyozta Márki-Zay Péter.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .