Amikor kikéred magadnak, hogy nem csak Te lehetsz

Fel-fel síró szirénák és hörgő sebesültek halmain rendezték meg a szerintük mindent elsöprő menetüket, az egymásra hányt zászlókon, buszokon keresztül a mi „ünnepünkre” érkezett tömeg.

Az igazi 56-os események valós igazságát és emlékeit szétbaszva fröcsögték bele az ország légterébe, hogy csakis az és csakis úgy, ahogy ők akarják, teszik és aki magyar az velünk van.

A hányásig tolt kerékpár effektus végörvényében fulladozó, öreg, agyatlan, mindenhonnan összefújt „magyar” teli torokból üvöltötte, vagy egyenként szuszogta ki a maga igazságát. Gyurcsán pusztulj, Márki dögölj meg…Mindezt a béke nevében.

Eközben, az ellenzék jobb sorsra érdemes és előre néző csapata úgy döntött, hogy a múlt emlékét méltán is meg lehet ünnepelni, kiszórva belőle a propagandát.

És lőn, a nemzethy és hazafi nép tollforgatói felháborodva közlik és kikérik maguknak. Beteges, már-már magamutogató alkotmány, vagy nemzetközi jogász tudom is én Lomnici, az ifjabbik, többedszerre hisztériázik és kikér magának mindent ami az útjába kerül, miközben a békéről papolva aljasnak nevez, egy másik oldalon focizó néptömeget.

Aljas provokáció, hogy az ellenzék a 2006-os rendőrterror egyik helyszínén, az Astoriánál tervezett október 23-ai megemlékezést, de úgy látszik, észhez tértek, mert áthelyezték a rendezvényt a Dózsa György út és az Andrássy út kereszteződéséhez – mondta a Civil Összefogás Fórum (CÖF) alapítója, a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) kuratóriumának elnöke szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

Ugyanakkor ennek a “társaságnak” – amelyben helyet kap Dobrev Klára, akinek a nagyapja asszisztált az ’56 utáni megtorláshoz és Gyurcsány Ferenc, akinek a nevéhez fűződik a 2006-os rendőrterror – egyáltalán nem kellene megemlékeznie a forradalomról egy rosszul sikerült előválasztás után  – közölte Csizmadia László. A Békemenet tiszteleg ’56 mártírjai és a 2006-os gyurcsányi rendőrterror áldozatai előtt, illetve üzen Brüsszelnek is, hogy megvédik a szuverenitást, a szólásszabadságot és a kormányt a támadásoktól – mondta. Hangsúlyozta, hogy a Békemenet a “Soha többé” feliratú molinó mögött vonul fel. Ezzel arra akarnak bíztatni minden magyart: gondolják át, hogy miközben a kormány 12 éve nyugodt életet biztosít számukra, egy bolsevik, ultraliberális, Soros által támogatott társaság tör a hatalomra, amely újrakezdené Magyarország kirablását – fogalmazott Csizmadia László.

Arról is beszámolt, hogy belföldről és külföldről egyaránt támadás érte a CÖF-CÖKA honlapját és hírportálját, ez azonban nem tudja megakadályozni a Békemenet sikeres megszervezését. Ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF-CÖKA szóvivője emlékeztetett arra, hogy a Békemenetet már hetekkel ezelőtt bejelentették, ezért szerinte a baloldal felelőtlen, amikor olyan eseményeket szervez, amelyek lehetőséget adhatnak a két tábor találkozására. Ötvenhat szellemi örökösei a Békemeneten vesznek részt, miközben az elnyomók szellemi örökösei, a gyurcsányi baloldal megpróbál ellendemonstrációt tartani – tette hozzá. Értetlenül állnak a kommunista szellemű elnyomók provokációja láttán – mondta a szóvivő.

Ifj. Lomnici Zoltán telefonon nyilatkozva az MTI-nek azt hangsúlyozta: a Gyurcsány és Márki-Zay vezette baloldal október 23-ai Békemenettel kapcsolatos “provokációja” egyértelműen azt mutatja, hogy a baloldal – ahogy 1956 őszén, 2006 őszén – “most is fél a békés, nemzeti érzelmű tömegtől”. Minden létező eszközzel – akár egy tüntetés Békemenetre történő rászervezésével, akár a sajtón keresztüli megfélemlítéssel, elbizonytalanítással -, megpróbálják megakadályozni, “hogy ismét százezrek vonuljanak a budapesti utcákon a nemzeti kormány politikája melletti kiállásképp” – mondta. “Üzenetünk egyértelmű: mi erősek vagyunk és egységesek, ők pedig megosztottak és gyengék” – jelentette ki a CÖF-CÖKA szóvivője.

(MTI) 

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .