Orbán Ferenc pápa

Orbán: Ferenc pápa ne hagyja elveszni a keresztény Magyarországot

Orbán Viktor miniszterelnök arra kérte Ferenc pápát vasárnapi budapesti találkozójukon, hogy ne hagyja elveszni a keresztény Magyarországot – mondta az MTI érdeklődésére Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

    A közlés szerint Orbán Viktor átadta Ferenc pápának annak a levélnek a másolatát, amelyet IV. Béla magyar király IV. Ince pápához intézett.
    A katolikus egyházfő a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) zárómiséjére érkezett Magyarországra.
    Ferenc pápa a Szépművészeti Múzeumban találkozott Áder János köztársasági elnökkel, Orbán Viktor miniszterelnökkel, a magyar püspöki kar tagjaival, a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa és a magyarországi zsidó szervezetek delegációjával.

Vélemény?

[Fancy_Facebook_Comments]

Ehhez képest Bayer Bádog Zsolt bértollnok, az 5-ös számú párttagkönyv tulajdonosa Miskolcon nem állított kevesebbet a katolikus egyház első emberéről, mint, hogy egy marha. Bár tudjuk, hogy Bayer a Fidesz fenegyereke, ettől függetlenül nem lenne baj, ha a főnöke időnként visszarántaná a gyeplőjét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .