Tamáska hisztizik

Tamáska megfeledkezik a lényegről. A tervezet azokra vonatkozik akik szándékosan, megrendelésre lejáratnak más politikai ellenfeleket nem zavartatva attól, hogy a bíróság számos esetben elítélte őket. Mert erre külön félretesznek a szerkesztőségben pénzt a későbbi büntetések kifizetésére.

Nyílt levél Dacian Cioloshoz, a Renew Europe képviselőcsoport elnökéhez

Tisztelt Elnök úr!

Fekete-Győr András, a Momentum (Renew Europe) elnöke és miniszterelnökjelöltje nemrégiben a következő kijelentést tette:

„Én azt gondolom egyébként – ebben én radikálisabb vagyok, mint a többség –, hogy azokat a propagandistákat, és itt most propagandistákról beszélünk, aki ott van a TV2-ben, aki ott van az Origóban, akik szándékosan rossz hírét keltik másoknak, szándékosan hamis és valótlan tényeket állítanak, akkor én őket egy időre eltiltanám a foglalkozásuktól.”
Teljes mértékben elfogadhatatlannak tartjuk, hogy egy politikai párt nyíltan újságírókat fenyegessen, amiért azok más véleményen vannak! Fekete-Győr András nyilatkozata nem csupán a demokrácia alapelveinek mond ellent, hanem a legsötétebb kommunista diktatúrát idézi!
A Renew képviselőcsoport, amely máskor olyan harcosan védi a sajtószabadságot, nem maradhat csendben! Ezúton felszólítom a frakció vezetését, hogy fejezze ki szolidaritását a magyar újságírókkal és ítélje el Fekete-Győr intoleráns és antidemokratikus kijelentését!

Üdvözlettel:Deutsch Tamás

A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője

De most akkor én ezt nem értem. DajcsTomit nem félre tették ott?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .