Európai Parlament

Úgy néz ki, hogy nem néz ki úgy

Szájmon Templár

Szeretnék mindent elvonatkoztatni Szájertől, Az EU-tól, és minden olyantól, ami csak egy pillanatig is kétségbe vonja, hogy az Európai Parlament nem képes két tagállamát a helyére tenni.

Itt van ez a két európai miniszterelnök, aki a vétó jogánál fogva keresztbe tesz a másik 25 tagországnak, csak azért, mert a jogállamiság szóba került.

Egyáltalán nem érdekel sem a jogállamiság, sem a migráció, a menekültek elhelyezése, vagy bármi más abban a helyzetben, amikor a világot egy olyan járvány sújtja, amire példa nem volt kb. 100 éve.

A demokrácia jó dolog. De nem most. Hetedik cikkely? Felejtős. Vétó jog? Felejtős.

Ide az kellene, amit már régóta nem ad a demokrácia. Nyakleves. Az kellene. Valagba rúgni, és nem tárgyalni. Kizárni felfüggeszteni, elvenni.

Hangsúlyozom.

Nem érdekel sem a migráció, sem Szájer, sem a belga rendőrség, de még a titokszolgálat sem. Engem egy dolog érdekel. A szarakodás. A szarakodás, amikor „25 ember” életéről dönt „2”, és a „25” ember demokráciát emleget. És csapó.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .