Szájer lehetett a bulizós képviselő?

A Péter

Az Európai Parlament egyik képviselője is részt vett azon a brüsszeli szexpartin, amit a járvány miatt érvényben lévő korlátozások miatt a rendőrség oszlatott fel – írta két belgiumi újság, a DHNET és a HLN – olvasható a telex.hu oldalán.

A képviselő neve ugyan nem publikált, de a cikk szerint nem lehet más, mint Magyarország most lemondott fideszes EP képviselője.

Ezt megerősíteni kívánja a belga hatóság is. A lap szerint a képviselőt nem tartoztatták le, mert Ő a mentelmi jogára hivatkozott.

Kapcsolódó

A történés egy belga klub emeleti szobájában történt, ahol javarészt férfiak vettek részt. A partin részt vett több diplomata is.

A napokban lemondott Szájer József EP képviselő, ezért több újság is összeköti a két esetet. Szájer lemondását az alábbiakkal indokolta.

 

Döntésem egy hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot. A lemondás nincs összefüggésben az európai színtéren most zajló, minden eddiginél ádázabb küzdelem tartalmával. A mostani vitában egyetértek a magyar kormány álláspontjával, azt támogatom 

A HLN szerkesztőségének külön is megerősítették, hogy a rendezvény egy szexparti volt, amin ráadásul

 

részt vett az Európai Parlament egyik magyar képviselője is, aki ezután lemondott.

Az eseményt a járványszabályok megszegőire vadászó átlagos rendőri alakulat buktatta le; a bulit a rendőrség azért oszlatta fel, mert megszervezése szembemegy a Belgiumban életben lévő járványügyi intézkedésekkel. 

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .