Mondjon le a szarvasi polgármester

Kiverte a biztosítékot a DK-nál a szarvasi polgármester „leprás” monológja.

kiderül, hogy valaki covidos lett, mert megvan a tesztje, vagy karanténban van, akkor úgy kell kezelni, mint a leprást!

Majd érezve, hogy túltolta így folytatta

nem szabad hozzáérnünk… És etetnünk kell, és mosnunk kell, és ugyanakkor azt meg kell tenni, hogyha bevittük az ételt, akkor külön mosogassunk, és ott használjunk hypót vagy fertőtlenítőt, ne mosakodjunk ott, ahol ő mosakszik, és ne használjunk olyan dolgokat, amit ő használ. Nagyon csúnya volt a kifejezés amit mondtam, de ténylegesen el kell izolálnunk és az érintkezést a minimumra kell csökkenteni.

Azonnali hatállyal mondjon le a koronavírus-fertőzötteket leprásozó fideszes szarvasi polgármester!

    Babák Mihály szarvasi polgármester eddig se a visszafogottságáról volt híres, de most egy héten belül már a második vállalhatatlan kijelentést tette. A helyi televízió egyik műsorában közölte, hogy a koronavírus-fertőzötteket leprásként kell kezelni.

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy Babák Mihály fideszes szarvasi polgármester azonnali hatállyal mondjon le, a Fidesz pedig határolódjon el Babák Mihálytól. Nem lehet polgármester az, aki ilyen kijelentéseket képes kiejteni a száján, miközben egy város vezetőjeként neki is segíteni kellene a fertőzötteknek és vezetni a védekezést. Mi, eruópai magyarok megengedhetetlennek tartjuk az ilyen kirekesztő megjegyzéseket, akárki részéről, nemhogy egy településvezetőtől.

DK Sajtóiroda
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .