Behajtani tilos

Magyar Zoltánt elzavarta a biztonsági személyzet Mészáros Lőrinc hansági villájától. Magyar Zoltán 2010-óta dolgozik Országgyűlési képviselőként. A Jobbik Frakcióban a mezőgazdaság, vidékfejlesztés és élelmiszeripar területei tartozik hozzá.
Biztonsági őröket küldtek rám, amikor Mészáros Lőrinc hansági luxus vadászházát próbáltam megközelíteni.

Biztonsági őröket küldtek rám, amikor a Hanságban Mészáros Lőrinc luxus vadászkastélyát próbáltam megközelíteni.

Mosonmagyaróvártól 8 kilométerre, a Hanságban fekszik az a terület, ahol a miniszterelnök pénztárosa felépítette legújabb luxus vadászházát. A komplexumot a szarvasbőgés szezonban avatta fel a fideszes vezetés és a hozzájuk köthető gazdasági elit. A korábban alig járható erdei út pillanatok alatt kapott szilárd burkolatot és így már a kormánypárti kegyeltek is kényelmesen érhetik el a területet. Akinek úgy tartja kedve helikopterrel is érkezhet a lehallgathatatlan épületbe.

Kiváncsi voltam, hogy kik és milyen körülmények között avatják fel a vadászbirodalmat, de annak ellenére, hogy közúton közelítettem meg a helyszínt, biztonsági őrök állták el az utat és a felvétel készítését is próbálták megakadályozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .