Minálunkék szólás szabi van! És kuss!

A Péter
Szerencsénk van. Az amerikai óriásoknak simán gátat tudunk szabni. Mert nálunk a szólás az szabad

Hála Istennek Varga Judit igazságügyi miniszter már foglalkozik ezzel a problémával a Digitális Szabadság Bizottság csapatával. Ezek a platformok pillanatnyilag semmiféle szabály, törvény hatálya alá nem tartoznak, nem csak nálunk, hanem sehol sem. Ezt az állapotot föl kell számolni. Az nem működik, hogy ami több millió magyar ember számára a nyilvánosság kapuját jelenti, ott naponta sértik meg ezek a nagy cégek az Alaptörvényt, leginkább a szólásszabadsághoz való jogot.

nyugtat meg az origo.hu
Szóval mindenki nyugodjon le a picsába. Minálunkék szólás szabi van! És kuss! Én rendes gyerek vagyok. Nem hessegetem el a lehetőséget, hogy a nagy látogatottságnak örvendő – a nagy f….szt – portál veretes gondolatait megosszam veletek. Szóval így folytatja
AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN NYÍLTAN BEAVATKOZNAK A VÁLASZTÁSI FOLYAMATBA, ÉS EZT TESZIK EGYÉBKÉNT ITTHON IS – EZT TETTÉK AZ ÖNKORMÁNYZATI VÁLASZTÁSOK SORÁN IS.
Szóval itt egy kicsit megijedtem és egy pillanatra el is hittem. Egészen addig, míg a fejembe nem jutott, hogy mi is történt 2018-ban a leszervezett betelepítésekkel, láncszavazásokkal és a külhonban élők szavazati lehetőségeivel.
Szóval vigyázat, mert itthon is a nyakunkba lihegnek a csaló Fake News portálok, Soros-bérencek.
Persze szórakoztató nézni azt a szerencsétlenkedő toporgást, amit a haladó média művel. A 444 például először megírja, hogy a Twitter „alapelveinek megsértése” miatt függesztették fel a fiókot, majd nem sokkal később megírja, hogy ugyan, csak tévedés történt. És különben is, csak egy órára függesztették fel az About Hungaryt, pedig akár közénk is lövethettek volna.
Ja! Hogy mindezt miért is írom? Mert a Twitter letiltotta Magyarország hivatalos oldalát, a About Hungaryt. Ha akarod el is olvashatod itt (majd)Megadja Gábor eszmefuttatását az ügyletről.
de ki az a Megadja Gábor? Tessék. Egy önéletrajz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .