Ebédelni indul? Küldöm a helikoptert!

A Péter

Hadházy Ákos független képviselő ideje egy részét azzal tölti, hogy kormánytagokat kapjon rajta, miként herdálják a közpénzt. Szijjártóra is rájár a rúd.

Egy szemtanú szerint a külügyér életében  fontos szerepet játszanak az extrém közlekedési eszközök. A friss hírek szerint, most helikopterrel ment ebédelni. Erre tanút is talált a politikus.

A Facebook oldalán az alábbi bejegyzést tette az utazással kapcsolatban.

Egy szemtanú szerint Szíjjártó mégsem Őcsényben szállt le a helikopterrel, amikor Tolnára ment egy propaganda eseményre – hanem a szekszárdi Bodri borászat lóistállójának karámjában… Az információ szerint a miniszter ezután fideszes politikusokkal és meghívott vendégekkel együtt elköltött egy ebédet a borászat elegáns Optimus éttermében- ezért kellett tehát a rendőrség VIP helikopteré el lesietni és csak utána az üresen odaküldött Mercedesbe átülni. Az informátor képet is küldött a lovas karámban leszállt helikopterről. A Külügyminisztériumhoz két hete írásbeli kérdéssel fordultam, hogy valóban Szíjjártó ment-e a rendőrségi luxushelikopterrel ebédelni, de még nem érkezett válasz.
Egy másik kérdésemre ugyan jött “válasz”, de csak annyi derült ki belőle, hogy a külügy teljes erővel megpróbálja eltitkolni , hányszor helikopteretett a miniszter. Pedig a jelek szerint Szíjjártó még haza is helikopterrel jár. Egy dunakeszi lakos ugyanis arról számolt be, hogy csak ő nègy alkalommal volt szemtanúja annak, hogy a dunakeszi reptéren megjelennek az állami Mercedesek, majd megérkezik helikopterrel a miniszter úr és onnan autóval megy tovább- nyilvánvalóan haza….a mellékelt képek egy ilyen alkalommal készültek- a távoli fotókon nagy fekete limuzinok és a rendőrségi géphez hasonlító helikopter látszik a dunakeszi sport reptéren.
A külügyminisztérium szerint Sz. csak akkor helikopterezik, ha ez a munkájához szükséges. Hazamenni viszont biztosan nem így kellene, és Pesttől 150 km, autópályán megközelíthető vendéglőhöz sem a helikopter-Mercedes kombó az elfogadható .. Ki fogom perelni a minisztériumtól az adatokat, mert ha egy külügyminiszter helikopterrel megy egy 150 kmes, végig autópályán vezető útra és dunakeszi otthonába is, az nem csak erkölcsi, fe törvényességi aggályokat is kelt.

https://www.facebook.com/hadhazyakos/posts/3055356261241863

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .