Farkasházy VS. Szijjártó

A. Péter

Farkasházy Tivadar nem tartotta lova száját és rendesen, ráadásul közérthetően vezette le Szijjártó Péter adriai kiruccanását. Nekem is le kell szögeznem, hogy alapvetően, nem a hová és ki, hanem a miből és kinél zavar leginkább, hiszen ez a kis nyári családi kirándulás felveti annak a lehetőségét, hogy kedvenc kelpolitikus megmondó emberünk, egy olyan ember „csónakjában evezett”, aki 200 milliárdos vagyonnal rendelkezik Magyarországon 30 évvel a rendszerváltozás után – a nagy lófaszt volt itt rendszerváltozás – és annak túlnyomó részét a NER megrendelésekből „kaparta” össze.

E rövidke kis előzetes felvezető után méltóztassanak bele, majd az eredeti oldalon végig olvasni a matematikus humorista írásába, amivel teljes mértékben egyetértek.


SZIJJÁRTÓ 21 MAGÁNÉLETE

A Debrecen és Hajdúsámson közötti 471-es harmadrendű útvonal átadása után Szijjártó Péter kimerítően válaszolt a sajtó kérdéseire, akik szó szerint kimerültek, ugyanis a 6 perc alatt 12-szer kérdeztek rá az ország 4. leggazdagabb milliárdosára, Szijj Lászlóra, mire a külügyminiszter 7-szer ismételte meg, hogy ő minden jogszabályt betart, 13-szor mondta, hogy munka és mennyit dolgozik, továbbá 22-szer azt, hogy magánélet, amire az Állatkert összes papagáját elkezdte enni a sárga irígység. Azaz a 12-szer feltett kérdésre egyszer sem adott választ, ha csak az nem tekinthető annak, hogy az ezzel kapcsolatban megjelent cikkek némiképpen sértették az igazságérzetét. Az előző német államelnöknek, Wulffnak azért kellett lemondania, mert még Alsó-Szászországi miniszterelnökként elfogadott egy nyaralást egy üzletembertől. A kómában lévő orosz ellenzéki vezetőt, Navalnijt vasárnap Omszkból Berlinbe kimentő szlovén koncertszervező azonnal sietett leszögezni, hogy erre a repülőútra és az utazás megszervezésére egyetlen eurocent német állami pénzt sem vettek igénybe.

 

SZIJJÁRTÓ 21 MAGÁNÉLETE
A Debrecen és Hajdúsámson közötti 471-es harmadrendű útvonal átadása után Szijjártó Péter…

Közzétette: Farkasházy Tivadar – 2020. augusztus 25., kedd

 

Megosztod?

1 hozzászólás

  1. Author

    Megfelelő komolysággal íródott fedett valóság

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .