Soros már a gyerekeket molesztálja

A. Péter

Írja Magyarország egyik „legfüggetlenebb” hírportálja a magyarnemzet.hu. Na nem testileg, hanem agyilag. Ő szerintük a Soros Alapítványhoz köthető  Amnesty International.

„Augusztus 24–27. között hetedik alkalommal szervezzük meg nyári ifjúsági táborunkat, ezúttal Hollókőn, ahol egyszerre tanulhatsz az emberi jogokról, kipróbálhatod magad aktivistaként és megismerkedhetsz még 30 olyan fiatallal, akik hozzád hasonlóan nyitottak és szeretnének aktívan tenni a pozitív változásért.”

A napokban derült ki, hogy  Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Club Aliga hotelben nehezebb sorsú gyermekeket és családtagjaikat nyaraltatja a milliárdos, persze ezért nem kevés támogatás felnyalva barátjától.

2019 januárjában 4,5 milliárdért lett Mészáros Lőrincé a Club Aliga. Azóta nem kevés támogatást kapott a lepukkant szálloda fejlesztésére. Gondolta amíg fejleszt, beszáll az Erzsébet programba és gyerekeket üdültet. Ezzel persze nincs baj, azzal viszont inkább, hogy az említett szálloda szobái elképesztő állapotban vannak és sorra mondták vissza a családok a lehetőséget.

Lepusztult képet mutat az egykori pártüdülő

Nem mondhatni, hogy olvasónk nem volt körültekintő, mielőtt az ország másik feléből útra kelt volna a négynapos balatoni nyaralásra gyerekeivel és férjével. Mivel a recepción érdeklődésére azt mondták, ugyan nem ötcsillagos a hely, de családi nyaralásra megfelel, felkerekedtek. A nyáron ugyanis Erzsébet-szállodaként működtetik a Mészáros-Tiborcz-kör tulajdonába került hajdani kommunista pártüdülőt, a balatonvilágosi Club Aligát – írta meg tavaly nyáron a 24.hu  és azóta már azt is tudjuk, hogy mennyit kaszált ezért a nyaraltatásért a stróman. A 24.hu információi szerint 2019-ben 350 milliót zsebeltbe Felcsút volt polgármester gázszerelője az államtól. Ime a régi pártszálloda nagycsaládos ára, melyből a család önrésze 17. 500 Ft volt

 

Ja! Visszatérve Sorosra. Ki-ki döntse el, hogy melyik mogul szervezte bulin venne inkább részt. A Soros, vagy a Mészáros bulin.?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .