Volner is Facebookozik

Volner a Facebook oldalán szól be a Jobbiknak és Gyurcsánynak.  A poszt előzménye, hogy Jakab Péter pártelnök egy körlevélben „riasztotta” a Jobbik vezetőit, hogy két olyan szerveződésről is lehet tudni, amely megpróbálja elcsábítani a jobbikos képviselőket.

Meglepetéssel olvastam a Jobbik legújabb belső, vezetői körlevelét (igen, természetesen én is megkapom), amelyben Jakab Peti arról tájékoztatja a párt vezetőit, hogy én közvetítők útján keresem meg a Jobbik vezető politikusait és magamhoz próbálom csábítani őket. Minden bántó szándék nélkül, de mégiscsak tisztáznunk kell néhány dolgot:

1. A „jobbikos” továbbra is kis j-vel írandó. De, igen. 🙂 Különösen mióta voltatok szívesek a Jobbik Alapító Nyilatkozatát lábbal tiporva összefogni és az önkormányzati választásokon nagykoalícióban indulni a kommunisták utódpártjaival és a szélsőliberálisokkal.

2. Természetesen eszem ágában sincs egy tönkremenő, bolsevik fordulatot vett párt vezetőivel együtt dolgozni sem most, sem a jövőben. Tényleg nem bántó szándékkal mondom, de soha nem égetném magam összegyurcsányozódott politikusokkal. Más kávéház.

3. Szintén kizártam nyilvános szerepléseim során mindennemű politikai együttműködést azokkal is, akik a Jobbikot elhagyva továbbra is a balliberális összefogást akarják segíteni, felesleges az ellenkezőjét bizonygatni.

4. Nem, semmiféle egyeztetés nincs köztem és Sneider Tamás között. 🙂 Ő záratott ki a frakcióból 2018 októberében, miért akarnék együtt dolgozni vele? És egyáltalán: ki az a hülye, aki ezt elhiszi? Na jó, hirtelen eszembe jutott kettő, de őket leszámítva?

5. Ha mégis arra ragadtatnám magam (de istenuccse nem fogom), hogy mégis a Jobbik engem kizáró vezetőivel akarnék valamiért együtt dolgozni, ugyan mi szükségem lenne közvetítőkre(?) annak ismeretében, hogy egymás közvetlen közelében dolgozunk és napi szinten találkozunk a munkánk során? Előre szeretném cáfolni azt is, hogy lehallgatásvédett ürgelyukba bújva mondom el a titkos terveimet mindenféle jobbikosnak. Ugyanez érvényes minden hasonló butaságra.

6. Soha nem akartam a tagság elcsábításával szétszedni a Jobbikot. Már két évvel ezelőtt is akadtak ilyen elnöki körlevelek, de ez már akkor is hülyeség volt. Ismersz te egyetlen olyan tagot is, akit a Jobbikból való kilépésre biztattam? Ugye, hogy nem? Kérdezd meg az összes jobbikos ismerősöd, megkereste-e őket valaha Volner János ilyen kéréssel? Nem fogsz egyetlen ilyen embert sem találni. Egyet sem. Soha nem akartam egy tönkremenő párt maradékára alapozni. Vannak ugyan volt jobbikosok köztünk, de mindegyikük hívás nélkül, magától jött és messze nem ők alkotják a többséget. Még politikai imázsépítés szempontjából sem tűnik nyerő ötletnek az ilyesmi, vagy szerintetek igen? Melyik lúzer eszel ki nálatok ilyen hülyeségeket?

7. Ha még nem jött volna le, most egyértelművé teszem: soha nem volt célom, hogy a hozzám hű embereket kiszedjem a Jobbikból, éppen ellenkezőleg. 🙂 Számomra sokkal többet jelent, ha 4-5 befutó jobbikos mandátumot elhozhatunk ’22-ben a balliberális összefogástól, ezzel is meggátolva Gyurcsányék visszatérését. Győrben is bebizonyosodott, hogy a Jobbikban vannak még bőven megbízható, nemzeti érzelmű emberek, akik látszólag belemennek ugyan a balliberális összefogásba, de csak azért, hogy felborítsák azt. Két év múlva úgyis meglátjátok… 😉 Magyarországnak egy tisztességes, hazafias érzelmű ellenzékre van szüksége, nem arra, hogy a Fidesz helyett visszahozzátok Gyurcsányt és a szélsőséges liberálisokat. Ezek már 1998-ban és 2010-ben is nagyot buktak és velük együtt sajnos az ország is. Nem fogom engedni, hogy harmadszor is megtörténjen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .