Hol vagyunk már attól

Szájmon Templár

Hol vagyunk már attól, amikor Orbán Ráhel kakis pelenkáját szagolgattuk  egy horvátországi parkolóban. Ami megmaradt belőle, az Horvátország, meg a kaki. Ez már nem is kaki, ez már egy valóságos szar. Hol vagyunk már attól a „zaklattak még” rózsaszín világtól, ami bő két éve csapott le a magyar színész, illetve színházi világra.

A magyar, mint mindenben, ebben is előre megy.

Borkai  „Horvátban dugó” Zsolt már fényévekre van a  Lackner  „100 millás” Csabától, de a most debütált   Gréczy „Maszturbáló” Zsolt telibe verte a magyar politikusok kokainos, szexuális életérzését. Persze ne vonjunk mindenkit egy kalap alá, de szabályosan halál félelmem van, hogy ki lesz a következő idióta, akiről kiderül, hogy mákos a foga.

Ahogy elemzem a helyzetet, a magyar olvasó ingerküszöbét már igen nehéz megugrani, ezért várom oly nagy figyelemmel, hogy ki lesz a következő”celeb” akiről kiderül, hogy loval is közösködött már. Mert ez után, már nem tudok könnyebb kapcsolatot elképzelni.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .