Orbán megpróbálta megmagyarázni, miért épített maffiaállamot

Dr. Újhelyi István EP képvislő nemes egyszerűséggel le maffiázta a  Magyarországon Orbán Viktor tevékenysége miatt lezüllött bandát. Persze Viktort is.

Semmi más nem történt Tusnádfürdőn, minthogy Orbán Viktor – a Liberális Internacionálé korábbi alelnöke – megpróbálta megindokolni, hogy miért épített ki az elmúlt években egy erőszakos, tolvaj maffiaállamot Magyarországon.
Nem sikerült neki. Zavaros ideológiai magyarázata nem tudta elfedni családja és baráti köre elképesztő meggazdagodását, a hazai egészségügy életveszélyes állapotát, az oktatási rendszer tudatos leépítését, a nemzet érdekeinek piszkos pénzekért történő kiárusítását. Orbán Viktor világos harcot hirdetett az MSZP által képviselt szociális Európával szemben, vállaltan semmibe véve ezzel a dolgozó magyar emberek hétköznapi problémáit és személyes fizikai, valamint anyagi biztonságát.
dr. Ujhelyi István európai parlamenti képviselő (MSZP)


Gondolkodó Ember
Dr. Újhelyi István a többi elenzéki politikussal egyetemben – nem nagyon látok kivételt –  kivárásra hajtanak, gyakorlatilag a lövöldözésen kívül semmi egyebet nem tesznek. Hajlandóság a kormányváltásra annyi bennük, mint erdő tűznél a Vizi pisztoly. Kevés. Arra várnak, hogy a rendszer magától omlik össze, vagy kívülről szedik szét, és ebben bizony Orbánnak teljesen igaza van.
Párnázott székben ülve igen nehéz a megfelelő látás mód. Ez olyan, mint a tiszti kantin és a sorállományi ebédlő közötti különbség.