DK: A főpolgármester ismét bizonyította totális alkalmatlanságát


A. Péter választások Magyarország
Gy. Németh Erzsébet a DK fővárosi képviselőnűje az MTI-hez eljuttatott közleményében gyalulta Tarlós István főpölgármestert és továbbra is alkalmatlannak tartja Budapest vezetésére. Közölte: többszörösen is bebizonyosodott, hogy Tarlós István képtelen egy egyszerű felújítást szakmailag jól megszervezni.
DK: A főpolgármester ismét bizonyította totális alkalmatlanságát – Budapest belvárosában mozdulni sem lehet (OS)
Óriási dugó köszöntötte hétfő reggel a budapestieket, ugyanis elkezdődött a 4-6-os villamos újabb szakaszának felújítása a Margit körúton. A pótlást azonban fővárosi szokás szerint nem sikerült átgondoltan és szervezetten megoldani, a Nyugati pályaudvartól Budáig áll a forgalom, de Óbudán is kaotikus a helyzet.
A Demokratikus Koalíció szerint siralmas, hogy már a sokadik éve játssza el a főváros vezetése a felújítás-drámát. Érthetetlen, hogy miért kell minden évben megkeseríteni a budapestiek életét a teljesen átgondolatlan, logikátlan felújításokkal. Lehet, hogy a fideszesek és Tarlós István abban a tévhitben élnek, hogy az iskolai szünet kezdetével a budapestiek elvonulnak balatoni vagy külföldi nyaralóikba, a valóság azonban nagyon nem ez. Tarlós István nem teheti tönkre évről évre a fővárosiak nyarát csupán azért, mert ő alkalmatlan a városvezetésre, és valószínűleg életében nem kellett még dugóban ácsorognia, vagy pótlóbuszon eljutnia a munkahelyére. Többszörösen is bebizonyosodott, hogy Tarlós István képtelen egy egyszerű felújítást szakmailag jól megszervezni. A fővárosi ellenzék ősztől átveszi a vezetést, és megmutatjuk Tarlósnak, milyen is az élhető Budapest, amit ő képtelen volt összehozni, szakmailag ugyanis teljes mértékben alkalmatlan a feladatra.
Gy. Németh Erzsébet
fővárosi képviselő
DK


 

Gy. Németh Erzsébet 2014-ben a DK színeiben  a XVII. kerületben a 12-es sz. választókörzetben idult, a tavalyi országgyűlési választásokon Újbudán – XI. kerület –  02-es számú választókörzetben indult a parlamenti mandátumért.
Most, az 2019. április 6-án megkötött megállapodás értelmében az MSZP, a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd Magyarországért és a Momentum Mozgalom polgármesterjelöltje újra az XVII. kerületben indul, az őszi önkormányzati választásokon.