Erre mondom én

Valami más lett

Anno és most

Szájer József külsőleg hatalmasat változott az utóbbi 10 évben. Az emberek változnak. Külsőleg és belsőleg is. A kérdés nálam az, hogy egy küllem változás mennyire hozza magával a belső értékrend változást. Szájer József EP parlamenti képviselővel a 2010-es választások alkalmával találkoztam egy községi fórumon. Laza, alul farmer, felül öltöny kinézetével passzolt a helyhez. Akkor még érdekelte, hogy mit hozhat a jövő, ha ők jutnak újra hatalomra. József azóta hatalmasat változott, mind kívül és talán belül is. Kérdés az, hogy mindez előnyére szolgál-e. Zsidóságát nyíltan felvállalva, persze ő erről tudott, nem úgy mint akkori parlamenti (EP) társa Szegedi Csanád, de ez most mindegy is. Röviden: lassan már nem tudom, hogy ki, kit képvisel és hol? Erről ír a magyaridok.hu

Szájer Józseffel emlékeim szerint 2010-ben találkoztam először. Azóta sem.
 

 

 

Szólj hozzá! De valami értelmeset. Amivel nem sérted meg a másikat. Csak itt engedélyezett a hozzászólás, mert a hülye EU hülye GDPR törvénye miatt nem fogunk büntetést fizetni. Köszönjük.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

hat + 10 =

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..