Kövér mérges, mert szar az oktatás

Nyilván szükség lesz még néhány évre Kövérnek ahhoz, hogy belássa, eljárt felette az idő. Nevetséges kritikákkal illette azt a történelem tananyagot, melyet ma oktatnak az iskolákban. A válasz jó helyről jött és csattant is.
Kövér László házelnök a rendszerváltoztatás kudarcterületének nevezte a történelemoktatást. Szerinte ugyanazt a marxista, posztmarxista anyagot tanítjuk, mint a rendszerváltás előtt. Szerintetek mire alapozhatja állításait? A jelenleg forgalomban lévő, általuk válogatott körrel íratott, majd lektoráltatott, engedélyezett tankönyvekre? Az általuk bevezetett NAT-ra és kerettantervre?  Vagy a történelemórákra lopakodott be titkon, és ott előre be nem jelentett marxista szemléltetőeszközöket látott?  És mi lesz a megoldása? Kikapcsolja a mikrofonjainkat? Vagy választ valami mást azoknak a kommunistáknak az eszköztárából, akikkel harcban állónak hiszi magát? Az eszköz akkor legalábbis onnan lenne, ahonnan az alapállása: az ideológiai alapú politikavezérelt történelemoktatás óhajtása. 
(A képen a Gondolkodok Klubjának ülése. A középen látható felirat jelentése: „a mai ülés azzal a fontos kérdéssel foglalkozik, hogy meddig engedik meg nekünk, hogy gondolkodjunk?”)

Nem is kíván mélyebb hozzáírni valót. Kövér úr üljön le, egyes. Helyesebben álljon fel és sétáljon el az MSZMP belépőjéért. Jól meglehettek ott Pápán a másik sámánnal
 
Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .