Van lehetőség!

Mondom én
Tudtuk, tudjuk, és még sem cselekszünk. Emberek életével játszanak, pénzért. Haláluk közelében lévő embertársainkat vezetik félre, módszerük hatásosságával és a felépülést reményét kecsegtetik belénk, amikor halálos korral hadakozik a még élő szervezetünk.
Ők azt mondják, hogy ez a megoldás. Pedig nem. Az ő általuk képviselt terápiával elveszik a testünk, még megmaradt ellenállását. Harcban képzett sejtjeinket megölik, ezzel véglegesem kiszolgáltatva a betegségnek, melyet így még könnyebben legyőz a kor. Igen pénzért. Minden egyes kezelés milliókat hoz a szer felhasználójának, napi rendszerességgel. Egy kemo, vagy sugárkezelés 2 millió forinttal gazdagítja a kórházat és a „gyógyszer” használóját, forgalmazóját. A gyógyszeripar nagyobb pénzt hoz mint a drog, vagy a fegyverkereskedelem.
Pedig léteznek olyan engedélyezett készítmények, melyek törzskönyvezettek és a világ 170 országában használják. Magyarországon a készítmény használatától eltiltották az orvosokat, pedig a készítmény a vizsgálatok szerint  hatással van  a rákos daganatos sejtekre, azok működésében zavart okoz, és ennek következtében a halálukhoz vezethet. Tudjuk, hogy nincs csodaszer, de azt is tudjuk, hogy saját magunk rendelkezünk a testünkkel és ezt az orvosnak tudomásul kell venni és az esetleges egyéb lehetőségekről tájékoztatni. Nem teszik.
De mint a felvezetőmben említettem, ezen készítmények  használatához Magyarországon nem járultak hozzá a gyógyászatban, vagyis kimondhatjuk,  a betegségek kezelésére nem engedélyezték. A rákos daganatok kezelésére, továbbra is a havi milliós összegeket kitevő gyógyszerekre, a kemoterápiára, és sugárkezelésekre dobják ki, ezzel tömve a gyógyszergyártók zsebét, kik több tíz milliárdos bevételekre tesznek szert, rendszeresen.
Nem szaporítom tovább a gondolataimat.
Tekintsék meg ezt a videót
https://drive.google.com/file/d/19UBrtEsjDZsAYBlA8r_sUN3EFG4X_u_k/view?usp=drive_we

Megosztod?