Itt tartunk

Személyeskedésektől sem mentes az a levél, amit Lovas István, a volt Magyar Nemzet valamikori volt brüsszeli tudósítója intézett az LMP leggazdagabb és az országgyűlés legfiatalabb képviselőjéhez, Schmidt Mária fiához, Ungár Péterhez intézett. Vagy az LMP sajtóosztályához?
Előzmények:
Ungár nehezményezte, a már paródiába illő Echo TV egyik műsorában azt, hogy a Magyar Nemzeten és a Heti Válaszon és egy fotón jópofiskodtak.
A fotón, amin Ungár kiborult, a fideszes propagandisták a 80 éves Magyar Nemzet és a héten megszűnt Heti Válasz egy-egy számát fogják a kezükbe, a műsorvezető egy papírlapot tart, amin a felkészül felirat olvasható, Boros pedig egy Hír Tv feliratú papírt tart maga előtt. index.hu
Ungár azt írta, hogy

„egyszer a NER-nek is vége lesz és akkor mi sem leszünk veletek méltányosak. Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten.”

De ennél sokkal izgalmasabb az a trágár levél, amit Lovas „úr” küldött Ungárnak egy közleményével kapcsolatban

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye
Budapest, 2018. június 6., szerda (OS) – LMP: az Oroszország elleni szankcióknak maradnia kell
Vlagyimir Putyin orosz elnök az osztrák köztelevízióban elmondott nyilatkozata szerint az Oroszország elleni szankciók feloldása az Európai Unió érdeke is. Az LMP szerint ez az EU gyengeségének a jele lenne. Az LMP álláspontja, hogy az Oroszország elleni szankciók kivezetése, és így az orosz agresszió válasz nélkül hagyása nemzeti tragédia és az EU gyengeségének jele lenne, ezért az LMP minden hazai és nemzetközi fórumon fel fog lépni ez ellen. Nem feledkezhetünk meg arról, amikor a MOL-ba az osztrák OMV segítségével próbált belenyúlni az orosz állami vállalat, a Gazprom. Az LMP határozott álláspontja, hogy ezek a példák is bizonyítják: amit a putyini Oroszország csinál alapvető nemzetbiztonsági kérdéseket vet fel. Egyúttal sajnálatunkat fejezzük ki, hogy az osztrák kormány mégis a szankciók feloldásáról egyeztet Vlagyimir Putyinnal. Csalódottságunknak adunk hangot továbbá, hogy a zöld osztrák államfő is relativizálja a témában az európai zöldek külpolitikai alapvetéseit.
Ungár Péter
 
Lovas reakciója

 

Neokon seggnyaló férgek! Már a ti időtök is lejárt.  Menjetek holnaptól Torinóba: házhoz jött egy csomó neokon, akiket leszophattok. Merkel az Északi Áramlat 2-őt akarja. Macron Szentpétervárra ment putyinozni. Kurz pedig az új trend élére állt.
Ne feledjétek megkúrni John McCaint is, mielőtt az nekrofília lesz.
Undort keltő pofátokat még visszataszítóbbá teszik a viszályt, konfliktust imádó amerikai hadiipari érdekek előretolása a magyar érdekekkel szemben.
Drop dead!
Lovas István

Aztán jött az újabb levél, melynek előzménye az volt, hogy Ungár kitette oldalára a levelet. :

Figyelj, te mocskos patkány,
Tudnál még egy hozzád hasonló férget említeni, aki egyrészt kiadta egy újságíró kérdését, amit egy sajtórészleghez intézett – ráadásul úgy, hogy ott a magán e-mailje?
Kitegyem a te magán e-mailedet?
Anyád mit szólna, ha az övét tennéd ki, mocskos pióca?
Kurvára vigyázz magadra!

Ungár a Facebookon oldalán reagált a levélre
 
 
 

Kíváncsivá tett, hogy Ungár édesanyja Schmidt Mária, mit fog szólni a megszólításához.
Én úgy gondolom, hogy van még ennél lejjebb, de az, hogy sem az egészségügy, sem az oktatáspolitika kérdésében nem történik semmi, az már jelzés értékű.


Olvasta már?