Csak a Fidesz

Aroldo


Arold Péter követése
A lakájmédiának titulált szarcsimbókok két nap alvás után nekilendültek. Mostanra kapták meg az ukázt. Fáj. Nekik nagyon fáj, hogy elvesztették Lázár János fellegvárát és megalázó vereséget mértek a Fidesz jelöltjére. nem tehetnek mást, hiszen ezt kívánja tőlük vezérük. Ez már a félelem. Nekik. Ebben kell élnünk? Sehonnani bitang emberek, kik tollat életükben akkor láttak előszór, mikor a nagyanyjuk valahol a periférián kihúzott egy tyúkból. Ezek az emberek, ha veszve látják majd vezérüket, azonnal kereket oldanak és másutt keresnek majd valami állást, hogy semmire kllő életüket tovább tengessék. Már ez is elég arra, hogy ez a kormány végleg eltűnjön a süllyesztőben.
Az Origó néven futó romhalmaz – valamikor kiemelkedő írásai voltak, míg meg nem vette a kormányzat strómanja – sunyi taktikáról beszél a hódmezővásárhelyi időközi választással kapcsolatban. Cikkében arról „tájékoztat”, hogy Zay, a Jobbik kérésére ált bele az időközi választásokba.
És akkor mi van? Kérdem én. Régi mondás: Akár az ördöggel is. A válasz pedig egyszerű. A fagyi most visszanyal. Én már egy ideke mondom, hogy a Fideszt, csak a saját fegyverével lehet hazavágni. Ez a fegyver nem más, mint a taktikázás és én mondom, már-már boritékolom, hogy itt a háttérben, annak ellenére, hogy kívűlról nem látszik, komolya összeborulás sejthető.
Mert másként nem megy. A Fidesz fennállását mindig is annak köszönhette, hogy összeállt valakivel. Hol a MIÉP-el, hol az MDF-el, Kisgazdákkal, most a KDNP-vel. Folyamatosan kihasználtak, kidobtak, csaltak, rendszert alakítottak azért, hogy végig vigyék álnok tervüket, a diktatórikus rendszert. Egypárt rendszer, persze a demokrácia jegyeibe bújtatva, szabad választások, szólásszabadság, képviseleti rendszer stb. stb. Csak hát a szlogenjük minden elárul.
Ami nem más, mint:
fidesz_lany
 
De ha ez taktika, akkor bevált.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .