Kivártam

Aroldo


Arold Péter
Sokáig, és direkt nem akartam említést tenni a hódmezővásárhelyi választásokkal kapcsolatban. Minek.  Kivárásra játszottam, hogy aztán megírhassam, hogy előre tudtam. Nem, nem tudtam. De benne volt a levegőben. Hiszen amit a Fidesz képviselt a szennylapjain keresztül kampány gyanánt, az hányinger volt. Én azt gondolom, hogy már mindenkinek sokkot okoz, a naponta kiömlő szenny a mosógépükből Lülővel, Rogánnal, Garancsival, A vejkóval, Farkas Flóriánnal kapcsolatban és a napi sorosozó témákkal.
Egyszerűen megunták. Itt nem az egységesen Zay mögé beálló ellenzéknek lehet köszönni a győzelmet. Nem. Én azt gondolom, hogy itt a gondolkodó ember döntött úgy, hogy elmegy.
Kedvenc szennylapjaim közül az egyik hihetetlenül nevetséges módon szólt hozzá saját cikkéhez.

„Kiskunhalason fölényesen győztünk, Hódmezővásárhelyen alulmaradtunk
A kiskunhalasi időközi önkormányzati választáson több mint kétharmados, 68 százalékos támogatással győzött jelöltünk, Juhász György. A hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választáson férfias küzdelemben alulmaradt jelöltünk egy független jelölttel szemben. A győzteseknek gratulálunk. A Fidesz-KDNP az elmúlt egy évben 17 időközi önkormányzati választáson indult és abból hármat elveszített, 14-et pedig nagy fölénnyel megnyert.
Fidesz – Magyar Polgári Szövetség”

Haha. Érdemes belelapozni az agy szívott kommentekbe.
 

A Fidesz most kapott egy maflást. Kapott Veszprémben is, és még fog kapni sok helyen. Csak óvatosan és okosan.

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .