"A FIDESZ SZÁMÁRA MAGYARORSZÁG AZ ELSŐ, MINDENT MEG FOGUNK TENNI, HOGY MEGVÉDJÜK A HAZÁNKAT."

A választás tétje az, hogy meg tudjuk-e őrizni Magyarországot magyar országnak, vagy pedig hazánk is bevándorlóországgá változik – mondta Hidvéghi Balázs. A kommunikációs igazgató hétfői sajtótájékoztatóján bejelentette azt is, hogy „Nekünk Magyarország az első” szlogennel megindítja kampányát a Fidesz.
A mai nappal megkezdődik a Fidesz választási kampánya, több tízezer aktivista indul el, hogy összegyűjtse az egyéni jelöltek indulásához szükséges támogató aláírásokat; az a cél, hogy minden háztartásba eljussunk a következő napokban – jelentette be Hidvéghi Balázs. Elmondta, a Fidesz a jelöltjeiről szórólapokat juttat el minden postaládába, emellett telefonon, e-mailben is megkeresik támogatóikat, valamint közterületi reklámokkal is megjelennek.
„A FIDESZ SZÁMÁRA MAGYARORSZÁG AZ ELSŐ, MINDENT MEG FOGUNK TENNI, HOGY MEGVÉDJÜK A HAZÁNKAT.”
A Fidesz kommunikációs igazgatója arról is beszélt, hogy a párt kampányának szlogenje: „Nekünk Magyarország az első”. A választás tétje nem kevesebb, mint az, hogy meg tudjuk-e őrizni Magyarországot magyar országnak, vagy pedig hazánk is egy bevándorlóországgá változik – jelentette ki.
„A Fidesznek Magyarország az első, ezért mindent meg fogunk tenni, hogy megvédjük a hazánkat, illetve megakadályozzuk a Soros-terv végrehajtását és a tömeges betelepítéseket” – fogalmazott a kormánypárti politikus. Hozzátette: ebben a küzdelemben a magyarországi ellenzékre sajnos nem lehet számítani; ha ők lehetőséget kapnának rá, habozás nélkül lebontanák a határkerítést és betelepítenék a migránsokat.
Hidvéghi Balázs kiemelte, teljesen nyilvánvaló, hogy az ellenzék pártjai végighazudták az elmúlt éveket ebben a kérdésben. Felelevenítette, először tagadták, hogy létezne bevándorlási probléma, később a kvóták létezését, majd a Soros-tervet is tagadták.
Emlékeztetett arra is, hogy az ellenzék pártjai a kezdetektől fogva támadták a határvédelmet, a kerítés megépítését, a határzárat. Most pedig a választási kampány indulásakor megpróbálják letagadni azt, amit korábban állítottak a kerítésről, azt hazudják, hogy nem bontanák le – hívta fel a figyelmet a kommunikációs igazgató. Az eddigiekből teljesen nyilvánvaló, hogy az ellenzékre nem lehet számítani az ország védelmében – jegyezte meg.
A Fidesz számára Magyarország az első, mindent meg fogunk tenni, hogy megvédjük a hazánkat; ennek a gondolatnak a jegyében indítjuk kampányunkat – fogalmazott Hidvéghi Balázs.
(fidesz.hu)

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .