Hová vezet ez az út?

A kormánymédia alapszabálya. Dezinformálni. Folyamatosan. Félrevezetni. Folyamatosan. Lejáratni. Folyamatosan. Reagáás a Pesti Prostik cikkére, ami a Szent Margit kórház rüh fertőzéséról szól.
Higgyék el uraim. A rémhírterjesztés büntetendő. Ugye Pesti Urak? Vagy önök úgy gondolják, hogy a lepukkant egészségügy beleharap a saját farkába és bemondja az igazat? Maguk tisztelt Pesti Urak, akik az írást Mr. Habony szak és elvtárstól tanulták, aki megmondta, hogy ki kell venni az ellenzék kezéből a még nála lévő médiákat – volt elég – és bulvárrá kell zülleszteni nagypofájú, tudatlan és seggnyaló magukat újságíróknak nevező senkiháziakkal, és aztán mehet a jöhet. A már amúgy is, még az eü.-nél is szarabb állapotban lévő ellenzéket a végső elkeseredésbe kergetni, de azért felajánlani, ha nem ellenünk, velünk szerepet. Főnökük oktatója igen jó munkát végzett. Putyin tapsolhat. De a magatok fajtája soha nem fogja észrevenni, hogy ez az út egyenesen a MEDVE karjaiba kerget minket és odajutunk vissza ahonnan indultak apáitok. A puha diktatúrába. Aztán még visszább. A Rákosi időkbe. Ahol a barátból hamar lett ellenség. Ezt ne feledjétek tisztelt Pesti Urak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .