A magyar társadalmat a jelenlegi kormány szándékosan félrevezeti – Csurka 2008 október

A magyar társadalmat a jelenlegi kormány szándékosan félrevezeti. Nem tárja fel előtte, hogy mit jelent az az 5 milliárd eurós overnight, azaz egynapos kölcsön, amit az EU bizottsága nyújt neki – naponként megújítva.

Nem tárják fel és a szolgálatkész sajtójuk sem teszi meg ezt, hogy ez nem más, mint egy a klinikai halál állapotába jutott állam újraélesztése. A magyar állam csődje már évek óta érlelődik, de visszafordíthatatlan ténnyé most vált, amikor kénytelenek voltak elismerni, hogy az „állampapírpiac befagyott.” A magyar állam szívverése megállt. Az állam és kormány a klinikai halál állapotába került. Ok: az eladósító politika. Ekkor már semmilyen kamatra, semmilyen lejáratra nem jegyeztek sehol magyar államkötvényt, s ez közeli, mindennapos valósággá tette az összeomlást. Ezért most az EU 5 milliárd eurójával naponta ott térdel a magyar állam szívtájékán és mesterségesen tartja fenn az államszerű vérkeringést, elvégre nem engedhető meg, hogy az EU egyik friss tagja a belépés után néhány évvel és többek közt a belépés következtében tönkremenjen. Mondanunk sem kell, ez csak tüneti kezelés és a csőd előbb utóbb bekövetkezik. A magyar állam az eladósodottságnak ebben az állapotában, minden saját termelő kapacitásától megfosztva, a saját munka lehetőségétől is elszoktatva, kiárusítva nem működhet. A csőd, az összeomlás csak idő kérdése, s ezt ez a bűnös kormány is tudja és most a felelősség áthárításán, szétterítésén ügyködik és közben a maga számára, személyes célokra síbolja ki messzi világtájakra a pénzt, rabol és hazudik.
A magyarságnak szembe kell néznie azokkal a tényekkel, amelyek között él.
– Az állam fenntarthatatlan, mert az adósságtömeg összelapítja és működésképtelenné teszi.
– Azok között az adósságtörlesztési és kamatfizetési feltételek között, amelyek most fennállnak, csak a saját népe, polgárai végletes kizsákmányolásával, tönkretételével, népirtással maradhat fenn.
– Az kormány és a törpe kisebbség uralmon maradása érdekében Magyarországon népirtás folyik, egészségügyi elvonással, szolgáltatás megvonással, oktatásból kirekesztéssel, félrevezetéssel, sajtóterrorral.

– Az állam fenntarthatatlan, mert azok mellett az adó és járulékterhek mellett, amelyeket most a kormány kiró a nemzeti termelés gerincét adó kis és középvállalkozásokra és a földművelőkre ezek nem tudnak létezni és adóelkerülésre vagy tevékenységük abbahagyására kényszerülnek.
– Az állam nem tud fennmaradni, mert a munkát végzők hányada kisebb és egyre zsugorodik, az eltartandó nyugdíjasok köre, akik megdolgoztak a nyugdíjukért, de befizetéseiket az állam ellopta, felélte egyre bővül.
– Az állam fenntarthatatlan, mert egy tehetségtelen, velejéig erkölcstelen tolvaj banda telepedett rá, amelyik szédületesen meggazdagodott a nagy többség elszegényedéséből.
A magyarságnak meg kell tudnia mi vár rá. A kifizethetetlen számlák és a nem folyósított fizetések, nyugdíjak következtében víz, gáz, fűtés nélkül maradó városrészek, éhes hordaként fosztogató cigány tömegek, rendőri brutalitás mellett az In – Kal Sekurity és más idegen szervek népirtó csapásai, káosz és a halál minden mennyiségben. Ezt az állapotot azonban nem szabad megvárni. Ezt a kormányt el kell kergetni, és meg kell büntetni az államcsőd előidézőit és haszonélvezőit. Most nem összefogás kell a tolvajokkal és a kizsákmányolóinkkal, hanem szigorú büntetés, vagyonelkobzás és hosszú börtön. Most annak a következményeit nyögi a magyarság, hogy a rendszerváltás idején nem ezt az utat járta. A nemzet ellenségeivel, a bolsevikokkal és a magyarságra rátelepedni akarókkal csak így lehet beszélni. Nem a szerencsétlen, agyonhajszolt, lehetőségeitől is megfosztott magyar nép a felelős ezért az állapotért, hanem hazug, álnok, idegenszívű és idegen zsoldban álló elitje, urai, bankárai és sajtójának vezetői, a hazugsággyárak maffiavezérei. Most kormány és rendszerváltás kell, adósság átütemezés és elengedés. Annak a pénznek a töredékéből, amelyet most egyes bankokba ömlesztenek Magyarországot – és még sok elszegényített országot – fel lehet támasztani. Ez jár az országnak, mert akik most az „overnight”-ot adják eleve tudták, hogy hova vezet politikájuk és a zsoldjukban álló kormány támogatása. A MIÉP októberi üzenete és figyelmeztetése röviden ennyi: magyarok, ne várjuk meg, hogy minden ránkboruljon.

Bp. 2008.október 17.
MIÉP elnökség
Csurka István elnök

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .