Vallás?

magam


Arold Péter
A hit folyamatos, bár már egy kicsit kopik. A Fidesz az elmúlt években vallássá fejlesztette a polgári köröket és a folyamatos mantrázással tarja egyben felekezetét. A Soros kampány még nem az utolsó volt a választásokig. Médiabirodalma tele pakolta magát munícióval és folyamatos pufogtatás mellet okádja a nagyérdeműre, nemre és korra való tekintet nélkül.
A mai magyar bulvármédia  köszönhetően a kormány csatlósainak felvásárlási láza miatt már politikai tartalommal is bír, ahová profi módon rejtik el  szuggesztív baromságaikat. Persze a pénz beszél. Tudjuk. A Ripost annyi pénzt kap a reklámjaiból, hogy bőven fedezi első oldalas megjelenését egyes benzinkutak újságtartóinál, függetlenül attól, hogy a kutya sem veszi.

Hirdetés


Képesek még arra a nevetséges dologra, hogy 24 órával a Soros György által cáfolt tézisekre azt reagálják: kattints  és ha hányni akarsz olvasd el.
Na a vallás innentől lesz veszélyes, ugyanis ha nem hódolsz neked annyi. Ez olyan, minta Csillagkapu c. fantasztikus TV sorozatban az „Oráj” művelt. Ha nem tisztelték istenként  az „Orájt”, a világuk elpusztult.
Nos a vallási fanatizmus igen veszélyes dolog. Veszélyesebb, mint a határtalan liberalizmus, ugyanis annak hódolva tudatod beszűkül és kizárólag az „Orájt” fogod  tisztelni, annak minden tézisét. A Fidesz vallást alapított tagjai számára, akik olvasatlanul posztolják illetve osztják meg a nagy vallásalapító huncutságait, miközben a másként gondolkodókat árulóknak és magyarellenesnek bélyegzik. Persze mint a jó nyájban, a birkák csak nyugodtan, tömött hassal bégetnek.
Készüljetek fel. A választások közeledtével ez még rosszabb lesz. Mindezt a KDNP bestiális nyugalmával fűszerezve, akik elképesztő baromságaikkal támogatják a náluk nagyobbra nőt vezért. Erre szokták mondani. Isten irgalmazzon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .