Egy mindenkiért, mindenki egyért

kormanyvaltas


kormanyvaltas
Gyakorlatilag a szemünk előtt zajlanak azok a milliárdos tőzsde és részvény üzletek, amikhez halandó emberek nem értünk, csak lesünk. Gyakorlatilag minden legális, még sem életszerű. Jól fizet a Terror Háza főnökének és családjának off-shore cégekre alapuló biznice. Bezzeg a Simort majdnem lelőtték, amikor ő csinálta. De azért ne feledjük. Enne hátterében semmi más nem áll, mint a Fidesz 2020 utáni életének finanszírozása. Ugyanis ott megy még az egy mindenkiért, mindenki egyért. A későbbiekben roppant fontos lesz, hogy hogy vészelik át azt az időt, amikor esetleg menekülni kell, ugyanis nagyon is tudják. Semmi nem tart örökké. Egyszer lesz elszámolás, még akkor is, ha több mint 3 millió ember ért velük egyet.
Aztán néha olyan buta hipotézisek is felmerülnek az agyamban, hogy tulajdonképpen, most azért folyik a gyűjtögetés, hogy a csap elzárása után is fenn tudják tartani az ország finanszírozását. Ugye milyen naiv vagyok.? Még hogy visszacsöpögtessék 4-5 év múlva a most „félre tett pénzt” a nehezebb időkre. Miért is ne gondolnánk azt, hogy egy ország fenntartása és vezetése akár üzleti alapon is működhet. Annyira ördögtől való dolog?
Önök szerint? Mi van akkor, ha a Mészárosok, Schmidtek, Garancsicsiok és Matolcsyak lesznek az üzletemberek? Emlékezzünk csak vissza? Simicska nem a Fidesz bankára volt?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .