Leállították a KDNP közösségi odalát

ronald-jim-tromf


Ronald J. Tromf
A KDNP felháborodott. Kikéri magának. Egyébként ritka pillanatot ért meg a kormányzók kisebbik tagja. Felfüggesztették.

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint érthetetlen és felháborító, hogy a Facebook szerdán „cenzúrázta” a párt közösségi oldalát, és elérhetetlenné tette azt.
    A kisebbik kormánypárt szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: nem tudják, mi állhat a döntés hátterében, hacsak nem az, hogy az elmúlt időszakban olyan pozitív tartalmak jelentek meg az oldalon, amelyek szembemennek „a mainstream média hangzatos szólamaival” és kiállnak a hagyományos családmodell, valamint az élet feltétlen tisztelete mellett, illetve felhívják a figyelmet a közel-keleti keresztényüldözés tényére.
    Bíznak abban, hogy a Facebook nem alkalmaz kettős mércét, és biztosítja a sajtószabadság feltételeit egy demokratikusan működő párt számára is – zárta közleményét a KDNP.
MTI

Hát kérem szépen. Kettős mérce. Mondja a KDNP. Pedig ott a jó keresztényi mondás. „Bort iszik és vizet prédikál.”  No persze azzal azért egyetértek, hogy mi a hagyományos családi modell, de azért azzal nem, hogy a kisebbik kormányzó párt nem használja a kettős mércét. Sőt! Nem csak a kisebbik, hanem a nagyobbik is. Mert ugye milyen dolog az, hogy ha nem vagy velem akkor ellenem. Ezt valamikor Rákosi elvtárs hangsúlyozta és Kádár elvtárs tompította, hogy miszerint aki nincs ellenünk, az velünk van. Na de most mi van?
Ez nem kettős mérce tisztelt KDNP? Szegény Facebook.  Szegény Zuckerberg. Tán nem tudja kivel kezdett.  Most mi lesz?


 
Hirdetés
 



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .