DK: Rogán 2018 után másfél milliót fog visszafizetni betelepítettenként!

A Magyar Nemzet szúrta ki azt a szerződést, amelyből kiderül, hogy Kosik Kristóf, Rogán Antal jobbkeze betelepített személyenként másfél millió forintot kap az egyik letelepedési kötvénybizniszben utazó offshore cégtől. A betelepítési bizniszt megálmodó propagandaminiszter így csak ezen a cégen keresztül 6 milliárd forinthoz juthatott a 4700 letelepedési kötvény után. Tehát amíg a háború elől menekülők szögesdrótba ütköznek a határon, addig Rogán Antal fejenként másfél millió forintot szakít minden egyes ellenőrizetlenül, pusztán pénzért letelepedési jogot kapó ember után.
A Demokratikus Koalíció szerint Rogán Antalnak betelepítettenként másfél millió forintot kell majd befizetnie a magyar államkasszába az Orbán-kormány 2018-as bukása után! A DK szerint a kormányváltás után nem csak a betelepítési biznisszel keresett pénzeket kell majd behajtani a Fidesz oligarcháin, hanem ki kell vizsgálni azt is, hogy kik kaptak így letelepedési jogot: hány bűnöző, kém vagy terrorgyanús személy kapott így belépőt Magyarországra és az Európai Unióba.
Varju László
Alelnök
DK

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .