Kormányváltásra készül a DK

Mostanában a korábbinál is gyakrabban állítanak meg utcán, közértben, hogy zavarjuk már el ezeket, csináljunk már valamit, nagyon drukkolnak nekünk, ránk fognak szavazni, és hogy mire készül a DK? Természetesen: kormányváltásra.

Nincs olyan óra a DK életében, kivéve, persze, amikor alszunk, hogy ne a kormány-, sőt rendszerváltásnak rendelnénk alá minden cselekedetünket. Ezért veszünk részt minden értelmes tárgyaláson, és maradunk ki kártékony, inkább ártó, mint használó személyi harcokból. Tudjuk, mit akarunk, tervünk is van rá. Ott van alapnak a 300 szakértővel megalkotott Sokak Magyarországa program. A DK örökre nyugdíjba akarja és fogja is küldeni Orbánt és bandáját, tudja, mit kell tenni az első napon, az első héten, az első hónapban, az első 100 napban és a teljes kormányzati ciklusban.

Február 4-én Gyurcsány Ferenc évértékelő beszédet mond, március 4-én feláll a DK új elnöksége, helyi szervezetei pedig ugyancsak tisztújításon megerősített vezetéssel fordulnak rá a választás előtti utolsó évre. Csendben, de gőzerővel készülünk.
A DK nélkül nincs kormányváltás. Készek vagyunk az együttműködésre a demokratikus ellenzéki pártokkal, a Jobbikkal azonban – hiába néhány meggondolatlan javaslat – nincs közösködés. A Fideszt pedig el fogjuk számoltatni a jog és az igazságosság erejével. A Demokratikus Koalíciónak markáns, önálló frakciója lesz a következő országgyűlésben, ami rajtunk múlik, mindent megteszünk, hogy demokraták adják az új többséget.
Ha bárki megkérdezi Tőled, mire készül a DK, hát erre. Ezekkel nincs kiegyezés, nincs megalkuvás. Meg kell, és meg fogjuk találni városban, faluban azokat az embereket, akiknek elegük van ebből az aljas, hitvány, tolvaj rezsimből. Hisszük, tudjuk, hogy ők vannak többen. Megyünk hozzájuk egyedül is, és megyünk másokkal. A DK-val olyan új kormánya lesz az országnak, amely megállítja a szegényedést, amely megtorolja a pénzünk ellopását, stadion helyett kórházra költ, amely nem foszt megy fiatalokat a továbbtanulás lehetőségétől, amely a kivándorlás helyett szerethető, szolidáris és szabad Magyarországot teremt.
Üzenem mindenkinek, erre készül a DK!

Szerző: Gréczy Zsolt

1 hozzászólás

  1. Author

    Határtalan nyugalom öntött el…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .