DK: Oszlassák fel az Országos Roma Önkormányzatot

Erről az ATV szerkesztőségéhez eljuttatott közleményében ír az ellenzéki párt, mivel úgy gondolják, az önkormányzati üléseken való verekedés, a korrupciós vádak és a titkos találkozók kormányzati politikusokkal alkalmatlanná és méltatlanná tette a szervezetet a legnagyobb hazai kisebbség képviseletére.

DK: Oszlassák fel az Országos Roma Önkormányzatot
Farkas Flórián az ORÖ elnöke Orbán Viktor miniszterelnök jelenlétében kezet fog Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszterrel
A DK szerint az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) ügyei mögött számos esetben az elnök Farkas Flórián, az Országos Cigány Önkormányzat korábbi vezetője, a Lungo Drom elnöke, a Fidesz országgyűlési képviselője és Orbán Viktor miniszterelnöki megbízottja áll, aki Lázár János szerint továbbra is élvezi a kormány bizalmát. Niedermüller Péter, a DK EP képviselője ezért azon az állásponton van, hogy az ORÖ botrányai egyben a kormány és a Fidesz botrányai is.

1 hozzászólás

  1. Author

    Hát ennél nyalósabb kézrázást még nem látta. Igaz a fotó NEM friss. Legalább két éve kering a neten.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .