Orbán hazudik és nincs menekültlázadás az Együtt szerint

Orbán hazudik-mondja a Együtt
Orbán hazudik-mondja a Együtt

Orbán Viktor „fejezze be a hazudozást, és ne kezelje többé ellenségként a menekülteket” – közölte az Együtt. Az ellenzéki párt szerint nincs menekültlázadás Magyarországon.
Az Együtt – a Korszakváltók Pártja szerint Magyarországon nincs menekültlázadás, a Fidesz-KDNP bánik ellenségként a menekültekkel – reagált az ellenzéki párt a miniszterelnök pénteki szavaira.
Az MTI-hez eljuttatott közleményükben azt követelték, hogy Orbán Viktor „fejezze be a hazudozást, és ne kezelje többé ellenségként a menekülteket”. Hozzátették, azt javasolják, hogy Magyarország járjon élen a kötelező menekültkvóta Európai Unión belüli bevezetésében, a menekültek színvonalas és tartós elhelyezésére és ellátására pedig idén és jövőre összesen 15 ezer férőhelyes kapacitást hozzon létre.
Az Együtt szerint a kormány fél év ígérgetés után is képtelen szakszerűen és felkészülten kezelni a menekültválságot, magára hagyta a menekülteket és a magyar polgárokat, a rendőröket és a szociális munkásokat, akik számára nem biztosít megfelelő munkakörülményeket.
Orbán Viktor miniszterelnök pénteken az Országházban megbeszélést folytatott Manfred Weberrel, az Európai Néppárt európai parlamenti frakciójának vezetőjével. A találkozót követő sajtótájékoztatón egyebek között azt mondta, az elmúlt néhány napban szabályos lázadás volt az illegális bevándorlók között, „fellázadtak a magyar jogrend ellen”, nem hajlandóak együttműködni a magyar hatóságokkal, sőt megdobálják, megtámadják őket.
Forrás: mandiner.hu

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .