Törvénnyel programozzák be az ön tévéjét is

Az első nyolc gombon az állami tévécsatornák lesznek minden háztartásban, ha tetszik, ha nem.
úlius elsején lép életbe a médiatörvény azon változása, amely előírja, hogy a szolgáltatók a csatornakiosztásban kötelesek az állami tévéadókat az első csatornahelyekre tenni – írja az Origo. Azt, hogy ezen belül milyen sorrendben kell egymás után következniük a műsoroknak, nem írják elő, de az MTVA közzétett egy ajánlást.
Ezek alapján az 1-es csatornán az M1, a 2-esen az M2, a 3-ason a Duna TV, a 4-esen az M4 Sport, az 5-ösön a Duna World, a 6-oson a leendő M6 csatorna, a 7-esen az M3, és a 8-ason az M5 lesz. Az M5 és az M6 a tervek szerint jövőre indul el. Az M3 és az M5 csatornákat ugyanakkor nem kötelező továbbítani, ezek akkor jelennek meg a kiosztásban, ha az adott szolgáltató szerződést kötött róluk.
Forrás: hir24.hu

1 hozzászólás

  1. Author

    Meg kell jegyeznem, ekkra baromságot nég nem hallottam A valóság az, hogy a törvény, csak arra kötelezi szolgáltatókat, hogy a FREKVENCIA kiosztásban kövesse egymást a 8 műsor.A saját televíziódon a programokat odateszed ahová akarod. Ha akarod, sehová.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .