Hírek, Párt hírek, Politika hírek

Új életcélt talált Schmuck Andor: nácikra vadászik

Schmuck Andor
Schmuck Andor

A nyugdíjasok szórakoztatása után a közéletben fellelhető nácik felkutatása és bemutatása lenne az egykori szocialista politikus célja, aki ennek érdekében a pártját is feláldozza.
Amíg a kormány és az ellenzék vitatkozik, a szélsőségesek erősödnek, sőt „a fehérgalléros nácik egy része már közhatalommal rendelkezik” – festett sötét képet a magyar közállapotokról Schmuck Andor, aki szombaton, a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártjának kongresszusa után tartott sajtótájékoztatót a budapesti német megszállási emlékmű előtt.
Az egykor az MSZP-ből induló, majd Tisztelet Társasága néven idős emberek szórakoztatásával foglalkozó Schmuck szerint 21. századi választ akarnak adni a problémára, ezért a kongresszus úgy döntött, „Soha többé!” néven mozgalommá alakul át a párt, amely a jövőben nem is indul önkormányzati vagy országgyűlési választáson. Állítólag így kívánják elejét venni annak, hogy azzal támadják őket, csak a hatalmat akarják megszerezni (a szociáldemokraták a tavalyi parlamenti választáson 0,3 százalékos eredményt értek el – a szerk.).
Schmuck szerint világossá akarják tenni: nem tűrik tovább a fehérgalléros nácizmust. Szándéka szerint a mozgalom bemutatja a választóknak, kik azok, akik kirekesztő, szélsőséges gondolatokat képviselnek akár egy önkormányzatban, akár az Országgyűlésben vagy más közhatalmi szervezetben. A szervezési munkák után várhatóan két hét múlva mutatják be részletesen a mozgalmat és azt, hogyan kívánnak fellépni a náci eszméket hirdetők ellen.
Forrás: vs.hu

Szólj hozzá! De valami értelmeset. Amivel nem sérted meg a másikat. Csak itt engedélyezett a hozzászólás, mert a hülye EU hülye GDPR törvénye miatt nem fogunk büntetést fizetni. Köszönjük.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..