Egyéb, Fidesz, Hírek, Politika hírek

RÖVIDHÍR – Kövér: nyugodt, higgadt kormányzásra van szükség

 

Kövér: Nyugodt kormányzásra van szükség
Kövér: Nyugodt kormányzásra van szükség

Budapest, 2015. április 25., szombat (MTI) – Nyugodt, higgadt kormányzásra van szükség, le kell zárni a 2010-14 közötti rendkívüli állapotokat – erről beszélt Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület (MPPE) éves közgyűlésén szombaton a fővárosban.
Az Országgyűlés elnöke úgy értékelte: a történelemben kevés nagyobb siker volt, mint az elmúlt négy év.     Kiemelte, nem akarja azt mondani, hogy nem követtek el hibákat, akár a közösségben, akár ő,  akár Orbán Viktor vagy minisztertársai, vagy fideszes politikusok. Ezeket nem akarja mentegetni, azokból a tanulságokat le kell vonni. Ugyanakkor nem szabad azt a hibát elkövetni, hogy a hisztéria- és pánikkeltésben a polgári közösség mértékadó értelmisége élen jár, mert akkor „végünk van” – mutatott rá a Fidesz választmányi elnöke.
MTI

Szólj hozzá! De valami értelmeset. Amivel nem sérted meg a másikat. Csak itt engedélyezett a hozzászólás, mert a hülye EU hülye GDPR törvénye miatt nem fogunk büntetést fizetni. Köszönjük.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..