Ha Habony kocsija nemzetbiztonsági, áthághat minden szabályt

Habony Árpád. A Tanácsadó
Habony Árpád. A Tanácsadó

Fittyet hányhat szinte minden közlekedési szabályra és megspórolhat minden matricafizetést és bírságot Habony Árpád, ha fedett rendszámot használ a rejtélyes Volkswagen kisbuszán – írja az Index.
A hírportál csütörtökön számolt be arról, hogy a fekete Volkswagen Multivan NAE-045-ös rendszáma nem szerepel a Magyarország.hu rendszámnyilvántartásában.
Az állami gépjárművek többségét üzemeltető Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság már a hét elején jelezte, hogy a fekete kisbusz, amelyben Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadót és Andy Vajna filmügyi kormánybiztost látta a sajtó március 29-én a Fő utcában, nem tartozik a flottájukba.
Az Index megkereste a Terrrorelhárítási Központot is, azol mondták, hogy nem ők a kocsi tulajdonosai, nem is bérlik és nem is lízingelik az autót.
Az állami gépjárművek egy részének létezését az azt fenntartó állami szervek minden következmény nélkül letagadhatják, sőt törvényi kötelezettségük, hogy letagadják.
Forrás: 168ora.hu

Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .