Orbán Sára párjaként mutatkozott áprilisban Navracsics Tibor új munkatársa

Navracsics Tibor megnevezte kabinetjének tagjait.
Navracsics Tibor megnevezte kabinetjének tagjait.

Navracsics Tibor megnevezte kabinetjének tagjait.
Az Európai Bizottság biztosainak legfontosabb munkatársai a kabinet-tagok, ők közveltenül együtt dolgoznak a biztossal, szervezik a programjait, és tartják a kapcsolatot a biztos alá rendelt hivatalnokokkal. Az új biztosok nem cserélik a hivatalnokokat, de a kabinetet minden biztos maga állítja össze, hiszen itt bizalmi állásokról van szó. Annyi szabály van csak, hogy a nemzetiségi kvótákra figyelni kell, vagyis nem töltheti fel honfitársaival senki sem a teljes kabinetet.
Navracsics Tibor tizenhat fős kabinetjébe is csak három magyar került.
Az egyikük Szokira Tamás, aki eddig a gazdasági minisztériumban a Gazdaságtervezésért Felelős Helyettes Államtitkárság titkárságvezetője volt. Még korábban pedig Fidesz Külügyi Kabinetjének európai politikai tanácsadója.
Arról ismert továbbá, hogy idén tavasszal Orbán Viktorral és családjával utazott Rómába, szerepelt a Facebookra kirakott családi fotókon is. A Blikk akkoriban arról írt, hogy Orbán Sára kedveseként tartott a családdal. Orbán Sára a miniszterelnök harmadik gyermeke.
Frrás: 444.hu
Megosztod?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .