Tarlós István az M1 híradósa után beszél a CÖF-rendezvényen

Március15-e
Március15-e

Az ezeréves lengyel-magyar barátságról és a szabadságharc lengyel hőseiről szól majd a Civil Összefogás Fórum és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány március 15-i ünnepsége.a Bem József téren.

A 13 órakor kezdődő rendezvényen előbb Takács Bence, az M1 híradósa szaval, majd Tarlós István főpolgármester mond ünnepi beszédet. A szónoklat után a Bem-szobor megkoszorúzásával zárul a rendezvény.

A tervek szerint koszorút helyez el a főpolgármester mellett az országos és a fővárosi Lengyel Kisebbségi Önkormányzat, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Államtitkárság, a Rákóczi Szövetség, a KÉSZ, a II. kerületi Önkormányzat, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség, és a CÖF-CÖKA egy-egy képviselője is.

A Bem József tér viszonylag szűk lehetőséget kínál a tömegrendezvényekhez. Ha a résztvevők nem lépnek a fűre, csak néhány százan férnek el a szobor körül.

Forrás: origo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .