Gyurcsány levele

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök levelet írt Orbán Viktornak, a Fidesz elnökének; azt kéri tőle, hogy „az ország, az emberek és a magyar vállalkozások érdekében” gondolja újra korábbi véleményét, és vegyen részt a gazdasági csúcson – közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő.

A levél szerint a miniszterelnök azt várja a Fidesz elnökétől, hogy ismertesse a gazdasági csúcson: miként lehet megvalósítani azon elképzelésüket, amely szerint adócsökkentés mellett több támogatást adnának a hazai vállalkozásoknak anélkül, hogy sérülne a szociális biztonság vagy a költségvetés egyensúlya.
„A mai helyzetben nekem nem Ön, Önnek pedig nem én vagyok az ellenfele, mindkettőnknek és Magyarországnak is ma a gazdasági válság az ellenfele. Minden más most másodlagos. Bizonyos vagyok benne, hogy ezt Ön is így gondolja” – olvasható a levélben, amelyet Orbán Viktornak délelőtt e-mailben és faxon is megküldtek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .