A pofátlanság teteje

Mert hülye azért nem vagyok

Aroldo


Arold Péter

Nagy a herce-hurca a “konzultációs” ívek között. A Fidesz mára már 1.9 millió visszaküldött ívről vizionál, de menet közben bevallották, hogy ebből 1.2 millió még a postán van. Na de kérem?

Tegyük fel, igaz. De akkor  mire a bizonyosság, hogy az orbáni kommunikációt ( Soros terv) alátámasztó válaszok érkeznek vissza? Beleolvastak?

Hadházy Ákos (ex- fideszes ezért jól ismerheti a belső kommunikációt) vizsgálódott a kérdésben, de a folyamatos terelés bebizonyította, hogy a Fidesz hazudik. Ezt nyugodt szívvel kijelenthetjük, hiszen propagandájában már feldolgozott és nem visszaérkezett ívekről beszél.

Saját véleményem és párttársaim véleménye is kialakult már ebben a kérdésben, szinte az első konzultációs ív kiküldése után és nem értésnek adtunk okot.  Miért most? Nem hinném, hogy eddig tartott felismerni profi politikusoknak azt, amit mi amatőrök észrevettünk.

De talán ez a késedelem is ad elég okot azok számára, akik jogukat visszadobva az elmúlt években nem éltek a szavazás lehetőségével. Talán ráébrednek, hogy a hazugság minden világban hazugság.
Szólj hozzá!

Legyél te az első hozzászóló!

Visszajelzés
avatar
wpDiscuz