Egyéb, Hírek

Kocsis Máté vs Ungár Klára: első fokon a fideszes politikus nyert

Ungár Klára 2013
Ungár Klára 2013

Ungár Klára megsértette Kocsis Máté jó hírnevét azzal, hogy lényegében homoszexuálisnak nevezte egy Facebook-posztban, emiatt kétmillió forint sérelemdíjat kell fizetnie a fideszes politikusnak, valamint törölnie kell a posztjból a Kocsisra vonatkozó részt, és ugyanott bocsánatot is kell kérnie tőle – így döntött első fokon a Fővárosi Törvényszék. Ungár fellebbezett az ítélet ellen.

Első fokon elvesztette a Kocsis Máté által ellene indított pert Ungár Klára – írja az Index. A Fővárosi Törvényszék ugyanis úgy döntött, hogy Ungár igenis megsértette Kocsis Máté jó hírnevét, amikor a Facebookon még májusban azt írta: „Viktorka rekedt hangon hablatyol, megdicséri a nem provokáló meleg társadalmat, és mint az áldozat- hibáztatók, elmagyarázza, h ez miért jó. Fújj! Szájer és Kocsismáté mit szól ehhez? Biztos egyetértenek, azért bujkálnak.

A Fővárosi Törvényszék ítélete szerint Ungárnak törölnie kell a Kocsisra vonatkozó részt a posztból, ugyanott bocsánatot is kell tőle kérnie, és mindemellett kétmillió forint sérelemdíjat is fizetnie kell a fideszes politikusnak.

Ungárék fellebbeztek az ítélet ellen.

Mint ismert, az ominózus Ungár-poszt után Kocsis Máté számtalan helyen és formában igyekezett cáfolni a liberális ex-politikus szavait, és be is perelte őt ezen kijelentés miatt. Erre a tárgyalásra került sor pénteken, amelyre egyébként Kocsis a feleségével érkezett.

Forrás: mandiner.hu

Hozzászólások

Hozzászólások

Szólj hozzá!

1 Comment : "Kocsis Máté vs Ungár Klára: első fokon a fideszes politikus nyert"

Visszajelzés
avatar
Rendezés:   legújabb | legrégebbi | legnépszerűbb
wpDiscuz